• Samen werken aan blijvend resultaat
  • Uniek programma
  • Functionele trainingen

Wil je afvallen, fitter en mentaal vitaler worden? Bij Level PT geloven we dat doelen sneller behaald worden als je het samen doet. Ieder mens is anders. Ieder lichaam is anders. Hoe aan deze doelen gewerkt wordt en hoe ze uiteindelijk bereikt worden, is dus ook voor iedereen anders. Ga samen met ons de afslankbattle aan. Level PT is er om je te begeleiden zodat je het niet alleen hoeft te doen. 

Bij Level PT geloven we dat doelen sneller behaald worden als je het samen doet.

farell-over-level-pt

Waarom moeilijk doen als het samen kan!

Waarom moeilijk doen als het samen kan!

Herken jij jezelf in de volgende doelen: afslanken, verhoging algehele vitaliteit, bevordering mentaal welbevinden, structurele gedragsverandering wat leefstijl betreft, met andere woorden verbetering van je totale kwaliteit van leven?

Samen Sterker!

Een battle is een strijd tussen soortgelijken in groeps- verband. Uiteraard niet ‘op leven of dood’, maar er wordt gebruik gemaakt van de factor sociale controle, waar- door de deelnemers worden gestimuleerd om het maxi- male uit de battleperiode te halen.

Het Programma

Gezamenlijke start, diverse individuele lichaamsanalysen, diverse groepsactiviteiten, persoonlijke leefstijl-, voeding- en afslankbegeleiding, gezamenlijke trainingen, leerzame workshops & lezingen, theorie- en praktijkexamen en een feestelijke battleparty met officiële prijsuitreiking!

Training

We gaan trainen in dienst van presteren in dagelijks leven, werk, hobby en sport. Niet in het sportcentrum, maar juist daarbuiten behaal jij jouw kwaliteit van leven. Ervaar dat trainen ook gewoon leuk kan zijn. De maximale groeps- grootte van 10 draagt daar optimaal aan mee.

Voeding

De rol van voeding wordt helaas nog steeds enorm onderschat. Wist je dat jouw afslankresultaat namelijk voor 70-90% afhankelijk is van voeding die je (niet) neemt? Daarom krijgt iedereen een persoonlijk leef- stijl- en voedingsplan!

(Gedrags) Coaching

Heel veel gewoonten gebeuren niet bewust, maar zitten in ons gedrag ingebed. Het inzichtelijk maken van jouw ongewenste gewoonten en ze veranderen in meer gewenste varianten, is de hoofddoelstelling van de Afslank Battle!
Het programma bestaat uit 12 groepsactiviteiten met verschillende fysieke trainingen waar iedereen op zijn of haar niveau aan kan deelnemen, interactieve workshops over (voeding, slaap, stress, infobesitas, bewegen en training), test- en meetmomenten en een spetterende afsluiting. Daarnaast krijgt elke deelnemer een persoonlijk voedingsplan en 1-op-1 gedragscoaching. Durf jij deze strijd aan?

Meer informatie?

Kom dan donderdag 5 januari 2023 om 19.00 uur of zaterdag 7 januari 2023 om 10.00 uur naar de gratis en vrijblijvende informatiemomenten.

Locatie: Meeuwensingel 101, Capelle aan den IJssel. Ingang bij de grote glazen deur aan de wegzijde. Wij leggen dan precies uit wat je te wachten staat. Vooraf aanmelden wordt gewaardeerd.

Kun jij je hierin vinden of weet je iemand die je héél gelukkig kan maken met dit programma, geef jezelf of anderen dan nu op via het formulier hiernaast. De informatiebijeenkomsten zijn gratis en geheel vrijblijvend bij te wonen.

Level Personal Training

Contactgegevens

Meeuwensingel 101
2903 TE Capelle aan den IJssel 
» Routeplanner

Ik kom naar de GRATIS informatiebijeenkomst

Scroll naar boven