Bedrijfsfitness: sporten via werkgever

Het beste uit je werknemers halen? Dan moeten ze eerst het beste uit zichzelf kunnen halen! Met een abonnement op een reguliere sportschool zullen ze dat niet bereiken. Klinkt hard, maar mooier kunnen we het niet maken. Of eigenlijk wel. Want om jouw werknemers vitaler te maken zijn professionele coaches, trainers, voedingsdeskundigen en/of fysiotherapeuten nodig en bovenal een persoonlijke benadering en een op maat gemaakte aanpak. En laat Level dát nu precies bieden! We zetten onze specialisaties hieronder op een rijtje. 

Bedrijfsfitness onder begeleiding van een personal trainer en leefstijlcoach

Bedrijfsfitness brengt voordelen met zich mee. Veel voordelen. Het vermindert ziekteverzuim, de productiviteit per werknemer neemt toe en stress op de werkvloer neemt af. Maar exact hoeveel, hoe snel en wat daarvoor nodig is, kunnen we je (nog) niet vertellen. Daarvoor maken we graag een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.   

Onze personal trainer in Capelle aan den IJssel richt zich vooral op het bereiken van bepaalde fysieke doelen. Denk aan fitter worden, in shape raken en afvallen om meer energie te krijgen. Hij zet hiervoor onder andere bedrijfsfitness onder begeleiding in. Leefstijlcoaching is gericht op gedragsverandering met als doel de gezondheid van de werknemer te bevorderen. Denk aan stoppen met roken, gezonder eten en beter kunnen slapen.

“Verminderd ziekteverzuim en stress op de werkvloer”

Vitaliteitscoaching en vitaliteitstherapie

Veel mensen zijn aan het óverleven in plaats van leven. Ze hebben geen gevoel van vrijheid en halen niet alles uit het leven. Dit heeft gevolgen voor de kwaliteit van hun werk.

De vitaliteitscoach zal je medewerker helpen zijn/haar autonomie te verhogen en een zinvoller leven te bereiken. Als de medewerker last heeft van onverklaarbare vermoeidheid, angst en pijn dan is vitaliteitstherapie zeer geschikt.

Fysiotherapie

Is je medewerker fysiek beperkt door bepaalde lichaams- en houdingsklachten? Of moet hij/zij revalideren na een operatie? Dan kan je hem/haar aanbieden om onze fysiotherapeut in Capelle aan den IJssel te bezoeken. Deze bereikt doorgaans een snelle progressie en richt zich op een permanent herstel.

massage-zakelijk-level-personal-training.jpg

Massage

Na een dag werken en voorovergebogen voor de computer zitten is een massage een uitkomst. Hierdoor kunnen je medewerkers zich even lekker ontspannen. Onze specialisten gebruiken diverse methoden en technieken. Ze gaan eerst na waar de medewerker behoefte aan heeft en zullen vervolgens een passende behandeling uitvoeren. Je medewerkers kunnen ook bij hen terecht voor sportmassage. 

Vrijblijvende kennismaking

We gaan graag met je om de tafel om van alles te weten te komen over je bedrijf en de werknemers én om te vertellen wat wij binnen jouw bedrijf kunnen betekenen. Wij geloven namelijk in een persoonlijke aanpak. We komen met plezier vrijblijvend langs of nodigen je uit in onze kleinschalige studio/sportschool in Capelle aan den IJssel.

“Anders doen, is anders denken.
Anders denken, is anders doen.”

Deze klanten gingen je voor

tijmons-zakelijke-klanten-level-personal-training.jpghoogendoorn-zakelijke-klanten-level-personal-training.jpgantalis-zakelijke-klanten-level-personal-training.jpgoculenti-zakelijke-klanten-level-personal-training.jpglettertype-zakelijke-klanten-level-personal-training.jpgpro-rec-zakelijke-klanten-level-personal-training.jpg

Sparta-zakelijke-klanten-level-personal-training.jpgdelta-zakelijke-klanten-level-personal-training.jpgColorConcepts_Logo.jpgfortuna-zakelijke-klanten-level-personal-training.jpg

Scroll naar boven