PERSOONLIJKE EN FYSIEKE GROEI EN MENTALE ONTWIKKELING

Daar staat Level PT voor. We willen jou inspireren op het gebied van bewegen, voeding en mindset en jou naar het volgende Level brengen. Met een juiste balans tussen plezier, inspanning en werk. Dat doen we door onze diensten af te stemmen op jouw lichaam en doelen en door deze simpel in gebruik te maken.

Net zo belangrijk: we begeleiden jou éérst in het vinden van jouw doelen, aan de hand van de sleutelwoorden zingeving en voldoening. Onze hoogopgeleide professionals beschikken over alle kennis daarvoor én blijven continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Klaar voor de start?

HAAL MEER UIT JOUW LEVEN. MET DE TRAININGEN VAN LEVEL PT.

VITALITEITSCOACHING EN VITALITEITSTHERAPIE – BEWEGING, VOEDING EN MINDSET

Weet jij wat je uit het leven wilt halen? Mensen behalen hun doelen niet of kunnen hun doelen niet behalen omdat ze te kampen hebben met verborgen stressoren. Voorbeelden van stressoren zijn: worstelen met je uiterlijk, financiële problemen, deadlines, eenzaamheid, worstelen met het idee dat je niks toe te voegen hebt op deze planeet.
Bij Level Vitaliteitscoaching en Vitaliteitstherapie geloven we erin dat iedereen vitaal kan zijn. Dit staat los van gezondheid of ziekte. Vitaliteit is meer uit het leven willen en kunnen halen.
Met alles wat er wordt gedaan bewerkstelligd Level uitdagingen en optimalisatie van jouw persoonlijke vitaliteit.
De basis van Level vitaliteitscoaching en therapie ligt in de fascinatie voor het menselijk lichaam en geest. Ieder mens is anders. Ieder lichaam is anders. Deze aspecten maken het pad naar het persoonlijk levenspad daarom divers en uitdagend.
Met onze vitaliteitstrajecten helpen we je om meer uit het leven te halen. De consulten worden niet vergoed door de verzekering.
Wij denken dat onze resultaten je zullen overtuigen en Level vitaliteitscoaching en vitaliteitstherapie de investering in jezelf waard is voor nu en in de toekomst.

‘’Wij halen het beste uit onszelf en inspireren jou om hetzelfde te doen. ‘’

NEEM CONTACT OP

FYSIOTHERAPIE

Er is geen verwijzing meer nodig van de huisarts. Je kunt direct een afspraak inplannen bij een van onze fysiotherapeuten.

Bewegen in de breedste zin van het woord geeft vrijheid. Soms wordt de vrijheid die voor jou vanzelfsprekend is verstoord door klachten die je zelf niet kan verklaren. Met alles wat er wordt gedaan bewerkstelligd Level uitdagingen en optimalisatie van jouw persoonlijk bewegen.
We helpen je graag aan snelle progressie en richten ons tegelijkertijd op permanent herstel.
Wat wij het belangrijkst vinden van fysiotherapeutische behandelingen is verbetering. Liever vandaag, dan morgen. Onze fysiotherapeutische diensten slaan de brug tussen traditionele revalidatie en (prestatie)training.

De behandelingen krijg je afhankelijk van je verzekering (gedeeltelijk)vergoed.
Wij werken zonder contracten met zorgverzekeraars. Dit doen wij bewust zodat we meer tijd hebben voor jou. Dit betekent dat je een factuur van ons krijgt voor de behandeling(en). Deze factuur kan je zelf indienen bij de zorgverzekeraar.

Wij denken dat onze resultaten je zullen overtuigen om bij ons fysiotherapie te volgen en Level fysiotherapie de investering in jezelf waard is.

‘’Wij halen het beste uit onszelf en inspireren jou om hetzelfde te doen.‘’

NEEM CONTACT OP

PERSONAL TRAINING

Bij level personal training geloven wij in het uitdagen van de huidige standaarden binnen training.
Elke cliënt is anders, elk doel is anders en het is pas goed als je die twee effectief kunt verenigen. We maken gebruik van technieken die stevig gefundeerd zijn in de wetenschap en zich bewezen hebben in de praktijk, waardoor we je leren verantwoord te trainen.
Zelfs als we het perfecte trainings- en voedingsprogramma hebben samengesteld, blijkt dit alleen maar waardevol als je dit daadwerkelijk kan volhouden. We hebben daarom ruim aandacht voor de mentale aspecten van het traject, zodat het ook allemaal toepasbaar is in je dagelijks leven. Een effectieve personal trainer is daarom ook lifestyle coach.
Wij denken dat onze resultaten je zullen overtuigen om bij ons personal training te volgen en Level Personal Training de investering in jezelf waard is.

‘’Wij halen het beste uit onszelf en inspireren jou om hetzelfde te doen. ‘’

NEEM CONTACT OP

ONLINE TRAINING

Dat we bij Level PT geloven in de samenhang tussen beweging, voeding en mindset heb je kunnen lezen onder onze dienst vitaliteitscoaching en vitaliteitstherapie. Dat is veelomvattend. Om jouw leven te verbeteren, kan het zijn dat je kleine of grote veranderingen in je levensstijl gaat aanpassen. Dat gebeurt natuurlijk niet alleen in onze studio, maar ook thuis en op je werk bijvoorbeeld.

Toch zijn we er altijd voor je! Op ons gebruiksvriendelijke online platform kan je wanneer je wilt inloggen en kijken hoe het staat het met je voeding, voortgang en trainingsschema. Wat kan je doen om nóg meer uit jouw leven te halen? Doe het in je eigen tijd, op je eigen tempo.

Om te profiteren van voedingsbegeleiding of trainingsprogramma’s via ons online platform, hoef je geen gebruik te maken van onze andere diensten zoals fysiotherapie, groepstraining of coaching. Deze dienst is namelijk ook apart in te schakelen! Bel gerust voor meer informatie.

NEEM CONTACT OP

ARE YOU READY FOR YOUR NEXT LEVEL?