PERSOONLIJKE EN FYSIEKE GROEI EN MENTALE ONTWIKKELING

Daar staat Level PT voor. We willen jou inspireren op het gebied van bewegen, voeding en mindset en jou naar het volgende Level brengen. Met een juiste balans tussen plezier, inspanning en werk. Dat doen we door onze diensten af te stemmen op jouw lichaam en doelen en door deze simpel in gebruik te maken.

Net zo belangrijk: we begeleiden jou éérst in het vinden van jouw doelen, aan de hand van de sleutelwoorden zingeving en voldoening. Onze hoogopgeleide professionals beschikken over alle kennis daarvoor én blijven continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Klaar voor de start?

HAAL MEER UIT JOUW LEVEN. MET DE TRAININGEN VAN LEVEL PT.

VITALITEITSCOACHING EN VITALITEITSTHERAPIE – BEWEGING, VOEDING EN MINDSET

Hoe sta jij in het leven en waar wil jij naartoe? Dat zoeken we eerst uit voordat we voor jou een gepersonaliseerd plan opstellen. Een plan waarin beweging, voeding en mindset nauw met elkaar verbonden zijn. Permanent gewichtsverlies lukt niet door een eenmalig streng dieet. Conditie en kracht opbouwen heeft niet alleen te maken met een intensieve work-out.
Vermoeidheid wordt niet alleen veroorzaakt door slaapgebrek.

Bij Level PT vinden we specifiek voor jou de juiste balans tussen beweging, voeding en mindset om jouw doelen te verwezenlijken. Zodat jij op hoog niveau de gewenste resultaten behaalt. Maak gebruik van onze kennis en til jouw leven naar het volgende Level!

NEEM CONTACT OP

FYSIOTHERAPIE EN ONTSPANNING

Fysiotherapie en sportmassage zijn bij Level PT een verlengde van vitaliteitscoaching en -therapie. Uiteraard kan je bij ons terecht voor een sportmassage of als je voor specifieke klachten gebruik wenst te maken van onze professionele fysiotherapeuten, dit is geïntegreerd middels onze diensten in een totaalplan. Wij concentreren ons namelijk niet op alleen de probleemzone, maar op het verbeteren en vitaliseren van jouw totale lichaam en geest.

Wat we het belangrijkste vinden van fysiotherapeutische behandelingen en sportmassage, is verbetering. En liever vandaag nog, dan morgen. We helpen je graag aan snelle progressie en richten ons tegelijkertijd op permanent herstel. Voor fysiotherapie werken we niet met zorgverzekeraars. U kunt de fysiotherapie behandelingen wel (gedeeltelijk)vergoed krijgen.

NEEM CONTACT OP

PERSONAL GROUP TRAINING

De naam lijkt zichzelf tegen te spreken. Toch klopt het. Deze vorm van training richt zich voornamelijk op het onderdeel bewegen. In een groepje van maximaal acht personen train je op gezette tijden. Ideaal voor als je al een eigen vitaliteitstraject bij Level PT hebt doorlopen en de facetten voeding en mindset zelf al beheerst, bijvoorbeeld. Of als je wilt profiteren van de gezelligheid of het financiële voordeel, dat kan natuurlijk ook!

Het persoonlijke aspect? Aan de hand van een test bepalen we hoe jouw training eruit komt te zien. Welke gewichten je gebruikt, hoe lang je een onderdeel uitvoert en hoe vaak. Een uniek trainingsprogramma dus, binnen jouw eigen groepje!

NEEM CONTACT OP

ONLINE TRAINING

Dat we bij Level PT geloven in de samenhang tussen beweging, voeding en mindset heb je kunnen lezen onder onze dienst vitaliteitscoaching en vitaliteitstherapie. Dat is veelomvattend. Om jouw leven te verbeteren, kan het zijn dat je kleine of grote veranderingen in je levensstijl gaat aanpassen. Dat gebeurt natuurlijk niet alleen in onze studio, maar ook thuis en op je werk bijvoorbeeld.

Toch zijn we er altijd voor je! Op ons gebruiksvriendelijke online platform kan je wanneer je wilt inloggen en kijken hoe het staat het met je voeding, voortgang en trainingsschema. Wat kan je doen om nóg meer uit jouw leven te halen? Doe het in je eigen tijd, op je eigen tempo.

Om te profiteren van voedingsbegeleiding of trainingsprogramma’s via ons online platform, hoef je geen gebruik te maken van onze andere diensten zoals fysiotherapie, groepstraining of coaching. Deze dienst is namelijk ook apart in te schakelen! Bel gerust voor meer informatie.

NEEM CONTACT OP

ARE YOU READY FOR YOUR NEXT LEVEL?