Er is geen verwijzing meer nodig van de huisarts. Je kunt direct een afspraak inplannen bij een van onze fysiotherapeuten.

Bij level fysiotherapie geloven wij in het uitdagen van de huidige standaarden binnen de wereld van revalidatie training. Trends doen wij niet aan. Onderbouwde adviezen en verantwoord trainen wel. Wij zijn experts op het gebied van bewegen en gedragsverandering. De fysiotherapeuten van levelFT willen jou inspireren en meenemen in de wereld van fysiotherapie en laten zien dat een blessure niet altijd een stap terug is.

Fysiotherapie

‘’Wij halen het beste uit onszelf en inspireren jou om hetzelfde te doen‘’

Liever vandaag, dan morgen

Wij adviseren, behandelen en begeleiden jou, zodat jij weer kan doen wat voor jou belangrijk is. We helpen je graag aan snelle progressie en richten ons tegelijkertijd op permanent herstel. Wat wij het belangrijkst vinden van fysiotherapeutische behandelingen is verbetering. Liever vandaag, dan morgen.
We proberen de behoefte(n) en wens(en) van elk persoon waarmee we samenwerken te begrijpen. Een persoonlijke benadering leidt tot meer resultaat.

Met onze fysiotherapeutische diensten kan jij jezelf helpen om weer op je best te zijn.
Wij verbinden mensen met de oplossingen die ze nodig hebben en voorzien ze van individuele plannen op basis van beproefde behandelmethodes en onderzoeken. Door met een fysiotherapeut te werken die de unieke uitdagingen van elke persoon begrijpt, zijn betere, snellere resultaten mogelijk, evenals een verminderd risico op toekomstige klachten.

Onze fysiotherapeutische diensten slaan de brug tussen traditionele revalidatie en (prestatie)training of terugkeer naar activiteit.

Wij denken dat onze resultaten je zullen overtuigen om bij ons fysiotherapie te volgen en Level Fysiotherapie de investering in jezelf waard is.

AFSPRAAK MAKEN

Prijzen:

Wij hebben met de meeste zorgverzekeraars een contract afgesloten. Dit betekent dat fysiotherapie volledig vergoed wordt mits je verzekerd bent.

Wij hebben geen contract met de volgende zorgverzekeraars: CZ waaronder just cz en cz direct vallen, OHRA en Nationale Nederlanden. Ondanks dat wij geen contract hebben kan je gewoon bij ons terecht. Je ontvangt een factuur van ons voor de behandeling(en). Deze factuur kan je zelf indienen bij de zorgverzekeraar. De behandelingen krijg je afhankelijk van je verzekering (gedeeltelijk)vergoed.

Indien niet verzekerd:

Intake, screening en onderzoek: € 45,-
Na verwijzing intake screening en onderzoek: € 45,-
Behandeling: € 35,-

U kunt bij ons ook terecht voor de volgende diensten

PERSONAL TRAINING
EN LEEFSTIJLCOACHING

FYSIOTHERAPIE

VITALITEITSCOACHING
EN VITALITEITSTHERAPIE

MASSAGE

Maak nu snel een afspraak bij Level FT!

AFSPRAAK MAKEN