Massage

Wil jij eens extra aandacht aan je lichaam besteden? Je fysieke gesteldheid verbeteren? Of heb je behoefte aan ontspanning? Dan heeft Level massage jou veel te bieden. Bij Level massage in Capelle aan den IJssel geloven wij erin dat er een juiste balans moet zijn tussen inspanning en ontspanning. Wij willen jou inspireren en meenemen naar de wereld van Level massage.

Fysieke gesteldheid verbeteren

Wij concentreren ons op je fysieke gesteldheid. Dankzij jarenlange ervaring en kennis op het gebied van bewegen combineren we diverse methoden om ontspanning te creëren. Dit doen wij met behulp van specifiek voor jouw doelstelling uitgekozen technieken. Doorgaans komen cliënten bij ons met klachten in de nek, schouders en rug. Massage kan hierbij pijnverlichting bieden, maar het is echter niet de oplossing om van dergelijke lichamelijke klachten af te komen. Hiervoor zullen we je doorverwijzen naar onze specialisatie fysiotherapie.

Sportmassage Capelle aan den IJssel

Op dit moment komen vooral veel sporters bij ons voor massages. Wij geven hen sportmassage om hun fysieke gesteldheid te verbeteren. Dit is een stevige massage waarbij we bijvoorbeeld de spreekwoordelijke knopen uit spieren halen of het bindweefsel losmaken. Hierdoor verbetert de doorbloeding, worden afvalstoffen sneller afgevoerd en heb je minder kans op blessures. Uiteraard bespreken we van tevoren altijd waar je behoefte aan hebt, zodat de sportmassage passend is. Naast sportmassage voeren we andere massages uit. Iedereen is welkom voor een massage in Capelle aan den IJssel.

“Ervaar de vertrouwde, persoonlijke sfeer van onze studio in Capelle aan den IJssel”

overige-specialiteiten-massage-level-personal-training.jpg

Meer specialisaties

Je kunt ook bij ons terecht voor personal training, leefstijlcoaching, medisch fitness, fysiotherapie, vitaliteitscoaching en vitaliteitstherapie. Mocht tijdens de intake voor de massage ter sprake komen dat je bepaalde klachten hebt of bepaalde doelen hebt die je wilt behalen, dan kunnen we je naar één of meerdere van onze andere specialisaties doorverwijzen om je zo optimaal mogelijk te kunnen helpen met jouw wensen. 

Wij denken dat onze resultaten je zullen overtuigen en dat deze investering in jezelf het zeker waard is: voor nu en in de toekomst.

prijzen-massage-level-personal-training.jpg

Prijzen

De massages worden niet vergoed door de verzekering.

  • Eerste consult* 60 minuten € 55,-
  • Vervolgconsulten 30 minuten € 30,-

*inclusief intake, mogelijk onderzoek en massage.

Scroll naar boven