Over level

Bij Level geloven wij in anders denken en doen. Met behulp van onze diverse, beproefde technieken en persoonlijke aanpak slagen we erin uitdagingen te verwezenlijken en jouw bewegen, eetpatroon en mindset te optimaliseren. Kom vooral langs in onze kleinschalige sportschool in Capelle aan den IJssel.

De juiste weg

Ieder mens is anders. Ieder lichaam is anders. Iedereen heeft een ander doel in het leven. Deze aspecten maken het pad naar het persoonlijke streven daarom divers en uitdagend. Wat de een energie geeft, kan voor de ander averechts werken. Level PT ondersteunt jou bij het vinden van de juiste weg. 

Vitaliteit, revalidatie, personal training en coaching

Bij Level PT begeleiden wij ondernemers, top- en recreatiesporters en ouderen op het gebied van vitaliteit, revalidatie, training en coaching. Iedereen is welkom in onze kleinschalige sportschool in Capelle aan den IJssel. Onze kennis is altijd up-to-date. We verwachten van onze therapeuten, coaches, personal trainers en diëtisten dat zij zich continu bijscholen binnen het eigen vakgebied en daaromheen, zodat ze te allen tijde het beste uit de begeleiding halen.

over-ons-level-personal-training.jpg
over-onze-werkwijze-level-personal-training.jpg

Hoe gaan we de uitdaging aan?

We gaan de uitdaging aan door diverse programma’s aan te bieden waarin we samen het beste in jou naar boven halen. Wij geloven in het uitdagen van de huidige standaarden binnen therapie, training, voeding en coaching. Onze tools zijn simpel in gebruik en worden specifiek voor jou gekozen. Voorbeelden van trainingen en behandelingen zijn: sporten onder begeleiding van een personal trainer, leefstijlcoaching, vitaliteitstraining of een bezoek aan de fysiotherapeut in Capelle aan den IJssel.

Gedreven door passie

Wij willen jou inspireren. Inspireren om meer uit je leven te halen. Dat heeft voor iedereen een andere betekenis en juist dat maakt het voor ons zo leuk en uitdagend. Bij Level kiezen we voor een persoonlijke aanpak. We maken graag een op maat gemaakt plan, om jouw leven naar het volgende Level te brengen!

Sportschool in Capelle aan den IJssel

We heten je van harte welkom in onze mooie en moderne studio in Capelle aan den IJssel. Voorzien van een afgeschermde trainingsruimte en een kleine ruimte om om te kleden. Onze studio is volledig gespecialiseerd in personal training & leefstijlcoaching, fysiotherapie, personal group training, vitaliteitscoaching & vitaliteitstherapie en massage. Kom je eens een kijkje nemen?

"Wij halen het beste uit onszelf en inspireren jou om hetzelfde te doen"

farell-over-level-pt.png

Farell Biekman

Fysiotherapeut, Personal Trainer & Vitaliteitscoach

Gefascineerd door het menselijk lichaam en door de uniciteit ervan. Wil mensen helpen om meer uit het leven te halen.

BIG-nummer: 19924595004

anne-over-level-pt.png

Anne Verveer

Personal Trainer & Coach

Het lichaam is een bijzonder en complex geheel. Vaak kan je meer dan je zelf denkt. Daarom help ik graag met goede en reële doelen stellen en help jou deze te bereiken. Ga er voor!

marja-over-level-pt.png

Marja Trogrlic

Fysiotherapeut, Personal Trainer & Coach

Gefascineerd en geïnspireerd door het menselijk lichaam en bewegen. Gelooft erin dat iedereen de kracht heeft om zoveel mogelijk uit het leven te halen. Stimuleert richting het verkrijgen van regie over eigen lichaam, zelfredzaamheid en zelfmanagement.

BIG-nummer: 99924688804

Een selectie van partners waar we mee samenwerken:

my-move-logo

overload-worldwide-coupon-codes

nasm-logo

partner-sparta

fysio-logo

hr-logo

lijfstijl-logo

bovv-logo

chivo-logo

cios-logo

fortuna-logo

Scroll naar boven