Home ›› Personal Training Krimpen Aan Den Ijssel

Personal Training Krimpen aan den IJssel

Zoek je een personal trainer in Krimpen aan den IJssel of ben je op zoek naar een leefstijlcoach? Bij Level personal training en leefstijlcoaching helpen we je graag. Onze trainers en coaches willen jou inspireren en helpen de mogelijkheden van jouw lichaam te verkennen. 

sfeerbeeld-personal-training-level-personal-training

Neem contact op

‘’Zelfs als we het perfecte trainings- en voedingsprogramma hebben samengesteld, blijkt dit alleen waardevol als je dit daadwerkelijk kan volhouden.’’ 

Personal Training: Bent u op zoek naar een personal trainer in Krimpen aan den IJssel

Personal training bij LevelPT. Trends doen wij niet aan. Onderbouwde adviezen en verantwoord trainen wel. Gedreven door passie voor het menselijk lichaam dagen wij jou uit je grenzen op te zoeken en te verleggen. Onze coaches en personal trainers in Krimpen aan den IJssel geloven in het uitdagen van de huidige standaarden binnen de wereld van personal training en leefstijlcoaching. Denk hierbij aan sporten onder begeleiding, focusinterventies en voortgangsmetingen. Hieronder leggen we uit wat de personal trainer doet en wat de leefstijlcoach doet.

Personal trainer Krimpen aan den IJssel

Meer energie krijgen, fitter voelen, afvallen, aankomen, in shape raken, harder kunnen sprinten: dit zijn allemaal doelen waarmee de personal trainer in Krimpen aan den IJssel jou kan helpen. Samen met hem/haar ga je sporten onder begeleiding volgens een schema dat hij/zij met jou opstelt. Het voordeel van sporten onder begeleiding is dat de personal trainer je volgt en kan bijsturen als dat nodig is. Hij/zij werkt met technieken die wetenschappelijk zijn bewezen, hierdoor leert hij/zij je verantwoord trainen. Van revalidatie tot sport specifieke training.

Een aantal van onze personal trainers zijn eveneens fysiotherapeut en bieden daarom ook medisch fitness aan. Daarnaast werken wij direct samen met kuiper koning fysio- en manuele therapie binnen de sportschool Mymove.

medisch-fitness-personal-training-level-personal-training

Leefstijlcoach Krimpen aan den IJssel

Gedragsverandering creëren om je gezondheid te bevorderen. Dat is in het kort wat de leefstijlcoach samen met jou gaat doen. Deze specialisatie is zeer breed. Het kan gaan om stoppen met roken en alcohol drinken, gezonde voeding eten, gezondheidsvaardigheden aanleren, slaapgedrag verbeteren, lichamelijke activiteit bevorderen, enzovoort. Op basis van jouw wensen en mogelijkheden wisselt de leefstijlcoach zijn adviezen, huiswerkopdrachten, focusinterventies en voortgangsmetingen systematisch af. Voor de voortgang gebruik je ons online begeleidingssysteem dat 24/7 beschikbaar is.

Zelfs als we het perfecte trainings- en voedingsprogramma hebben samengesteld, blijkt dit alleen waardevol als je dit daadwerkelijk kan volhouden. We hebben daarom veel aandacht voor gedragsverandering en doorbreken van patronen, zodat leren over voeding, training en gedragsverandering toepasbaar wordt in je dagelijks leven.

Sportschool Krimpen aan den IJssel

Onze locatie in Krimpen aan den IJssel is in de sportschool van Mymove. Naast dat je traint samen met een personal trainer heb je ook de mogelijkheid om zelfstandig te sporten, Mymove is een mooie en moderne sportlocatie waar je zowel indoor als outdoor (gedeeltelijk overdekt) kan trainen.

Ook wat betreft kwaliteit zit je goed. Level verwacht van haar therapeuten, coaches, personal trainers, diëtisten dat zij zich continu bijscholen binnen het eigen vakgebied en daaromheen, om te allen tijde het beste uit de begeleiding te halen. 

Wij denken dat onze resultaten je zullen overtuigen en dat deze investering in jezelf het zeker waard is: voor nu en in de toekomst.

Gratis kennismakingsgesprek met een LevelPT personal trainer of lijfstijlcoach in Krimpen aan den IJssel

 Claim nu je gratis kennismakingsgesprek

  • Intake/kennismaking
  • Deelname aan een Personal Training sessie
  • Evaluatie en leefstijl advies 

Neem contact op

Maak een afspraak

Scroll naar boven