Bij level personal training en leefstijlcoaching geloven wij in het uitdagen van de huidige standaarden binnen de wereld van personal training. Trends doen wij niet aan. Onderbouwde adviezen en verantwoord trainen wel. Wij zijn experts op het gebied van training en gedragsverandering. De personal trainers en coaches van levelPT willen jou inspireren en meenemen in de wereld van personal training om je de mogelijkheden van het menselijk lichaam te helpen verkennen.

Gedreven door passie voor het menselijk lichaam dagen wij jou uit je grenzen op te zoeken en te verleggen.

‘’Wij halen het beste uit onszelf en inspireren jou om hetzelfde te doen‘’

Voeding, training en gedragsverandering

Elke cliënt is anders, elk doel is anders en het is pas goed als je die twee effectief kunt verenigen. We maken gebruik van technieken die stevig gefundeerd zijn in de wetenschap en zich bewezen hebben in de praktijk, waardoor we je leren verantwoord te trainen.

Onze tools zijn simpel in gebruik en worden specifiek voor jou gekozen.

Zelfs als we het perfecte trainings- en voedingsprogramma hebben samengesteld, blijkt dit alleen maar waardevol als je dit daadwerkelijk kan volhouden. We hebben daarom ruim aandacht voor gedragsverandering en doorbreken van patronen, zodat het leren over voeding, training en gedragsverandering toepasbaar worden in je dagelijks leven.

De beste begeleiding door continu bijscholen

Level PT verwacht van haar therapeuten, coaches | trainers, diëtisten dat zij zich continu bijscholen binnen het eigen vakgebied en daar omheen om ten alle tijden het beste uit de begeleiding te halen.

Wij denken dat onze resultaten je zullen overtuigen om bij ons personal training te volgen en Level Personal Training de investering in jezelf waard is.

AFSPRAAK MAKEN

Prijs:

Level personal training en leefstijlcoaching.

Prijs per uur: € 65,-

U kunt bij ons ook terecht voor de volgende diensten

PERSONAL TRAINING
EN LEEFSTIJLCOACHING

FYSIOTHERAPIE

VITALITEITSCOACHING
EN VITALITEITSTHERAPIE

MASSAGE

Maak nu snel een afspraak bij Level PT!

AFSPRAAK MAKEN