RECENTE RECENSIES

Avatar
Jeanine
1 mei 2017

Door de professionele begeleiding van Level PT heb ik een start kunnen maken om mij weer fitter en vitaler te voelen. De persoonlijke begeleiding is erg motiverend en de mooie ruimte zorgt ervoor dat er optimaal getraind kan worden. Echt een aanrader voor een ieder die een duwtje in de rug nodig heeft of een stok achter de deur!

Linda vis
2 februari 2017

Het is zo leuk om te zien hoe het team van Level PT zich inzet om mensen te inspireren het beste uit zichzelf te halen. Je kan merken dat Farell, Karin en Fernando dat met plezier en oprechte interesse doen. Geen standaard pakketten en trainingen, alles is afgestemd op jouw individuele doelen en wensen. Dat maakt Level PT bijzonder en vooral heel persoonlijk.

Het moment dat je de studio instapt, voel je je al op je gemak. Schone ruimte, goede faciliteiten en vooral een heel rustige en ontspannen sfeer. De ideale omgeving om je even helemaal op jezelf te kunnen richten!

Pascal D’Hulster
1 februari 2017

Samen met Farell heb ik ruim 2 jaar geleden een start gemaakt om mijn obesitas te lijf te gaan. Ondanks alle blessures en tegenslagen wist/weet hij me te motiveren om door te gaan met bewegen en juiste voeding tot me te nemen. inmiddels ruim 40kg afgevallen en nog steeds gemotiveerd om door te gaan tot de obesitas volledige en voorgoed uit mijn leven is. Geslaagde missie: van lui, futloos individu met obesitas getransformeerd tot sportief, vitaal persoon die opgedane ervaring gepassioneerd met anderen deelt. Kortom, Farell, thanks!! Een betere vitaliteitscoach / personal trainer had ik me niet kunnen wensen om deze transformatie te initiëren en te begeleiden.

Antalis
31 januari 2017

Het bedrijf Antalis heeft ons gevraagd om in het kader van hun health
program een sportclinic te geven. Wij hebben 3x een outdoor training
gegeven aan het personeel op het gebied van bewegen. ‘’De clinics
waren leuk, vernieuwend en iedereen kon goed meekomen.’’

Carly Hermans
31 januari 2017

Doordat ik chronisch ziek ben is sporten voor mij een hele uitdaging. De angst om in een rolstoel terecht te komen is reëel , maar door zo sterk en gezond mogelijk te blijven hoop ik dit te kunnen voorkomen. Per training kijken we wat mijn lichaam wel of niet kan zodat ik toch altijd stapjes vooruit kan maken zonder dat ik mijn lichaam overbelast. Sinds Farell mij na een intensief revalidatieprogramma is gaan begeleiden is mijn lichaam sterker dan ik ooit had durven dromen!

Madelon Weulink
28 december 2014

"GEEN TRAINING IS HETZELFDE, VAN HET PUNTJE VAN JE NEUS TOT AAN JE GROTE TEEN KOMEN ALLE SPIEREN AAN BOD EN HET BLIJFT ELKE KEER"

Laura Tuit
23 december 2014

"ELKE TRAINING IS AFWISSELEND, DUS NOOIT SAAI. TRAINEN BIJ FARELL? IK ZEG DOEN!"

LAAT UW RECENSIE ACHTER

88 + 1 =