• Persoonlijke benadering
  • Individuele sessies
  • Up-to-date kennis
  • In praktijk bewezen technieken

Fysiotherapie

Heb je moeite met traplopen? Is een korte wandeling al pijnlijk? Kun je je favoriete sport niet meer beoefenen? Kan je door een blessure niet meer hardlopen? Blijf niet met dergelijke levensbeperkende klachten rondlopen, maar ga naar de fysiotherapeut. Deze helpt je om je kwaliteit van leven te verbeteren. Voor een fysiotherapeut in Capelle aan den IJssel, Rotterdam of een fysiotherapeut in Krimpen aan den IJssel ben je bij Level FT aan het goede adres. Van ouderen tot topsporters: wij zijn er voor iedereen.

“Een blessure is niet altijd een stap terug.”

Fysiotherapeut Capelle aan den IJssel

De fysiotherapeuten van Level FT willen jou inspireren en meenemen naar de wereld van fysiotherapie en laten zien dat een blessure niet altijd een stap terug is. Samen met de fysiotherapeut in Capelle aan den IJssel ga je aan de slag om beter uit de behandeling te komen dan de situatie van voor de blessure. 

Bewegen is goed, maar goed bewegen is beter. Bij de fysiotherapeut leer je beter bewegen en optimaliseer je je houding. Dit bereik je onder andere door te bewegen onder begeleiding van de fysiotherapeut volgens een individueel schema. Tijdens de behandeling evalueer je regelmatig en wordt het schema indien nodig aangepast.

“Ervaar de vertrouwde, persoonlijke sfeer van onze studio in Capelle aan den IJssel”

Meer resultaat dankzij persoonlijke benadering

Wij adviseren, behandelen en begeleiden jou, zodat jij weer kan doen wat voor jou belangrijk is. Wij helpen je graag aan een snelle progressie en richten ons tegelijkertijd op permanent herstel. Wat wij het belangrijkst vinden van fysiotherapeutische behandelingen is verbetering. Liever vandaag, dan morgen. Centraal in onze werkwijze staat dat we proberen de behoefte(n) en wens(en) van iedereen waarmee we samenwerken te begrijpen. Dit zul je duidelijk merken als je gaat bewegen onder begeleiding van de fysiotherapeut.  

Een persoonlijke benadering leidt tot meer resultaat. Wij verbinden mensen met de oplossingen die ze nodig hebben en voorzien ze van individuele plannen op basis van beproefde behandelmethodes en onderzoeken. Door met een fysiotherapeut te werken die de unieke uitdagingen van ieder persoon begrijpt, zijn betere, snellere resultaten mogelijk, evenals een verminderd risico op toekomstige klachten.

persoonlijke-benadering-fysiotherapie-level-personal-training.jpg
specialisaties-combineren-fysiotherapie-level-personal-training.jpg

Specialisaties combineren

Onze fysiotherapeuten in Capelle aan den IJssel slaan de brug tussen traditionele revalidatie en (prestatie)training of terugkeer naar activiteit. Een ander groot voordeel van Level FT is dat we naast fysiotherapie zijn gespecialiseerd in personal training, leefstijlcoaching en vitaliteitscoaching. Hierdoor kijken we veel breder dan de klacht alleen en kunnen we je wellicht beter helpen door andere specialisaties te combineren met fysiotherapie. Ook als je in Rotterdam, Krimpen aan den IJssel of een andere plaats in de regio woont is de fysiotherapeut in Capelle aan den IJssel dus de moeite waard om te bezoeken. 

Wij denken dat onze resultaten je zullen overtuigen en dat deze investering in jezelf het zeker waard is: voor nu en in de toekomst.

Prijzen

Wij hebben met de meeste zorgverzekeraars een contract afgesloten. Dit betekent dat fysiotherapie volledig vergoed wordt mits je verzekerd bent.

Wij hebben geen contract met de volgende zorgverzekeraars: CZ waaronder just cz en cz direct vallen, OHRA en Nationale Nederlanden. Ondanks dat wij geen contract hebben kan je gewoon bij ons terecht. Je ontvangt een factuur van ons voor de behandeling(en). Deze factuur kan je zelf indienen bij de zorgverzekeraar. De behandelingen krijg je afhankelijk van je verzekering (gedeeltelijk)vergoed.

Indien niet verzekerd:

  • Intake, screening en onderzoek: € 45,-
  • Na verwijzing intake screening en onderzoek: € 45,-
  • Behandeling: € 35,-
  • Niet nagekomen afspraak € 35,-

Er is geen verwijzing meer nodig van de huisarts. Je kunt direct een afspraak inplannen bij een van onze fysiotherapeuten.

Scroll naar boven