Home ›› Sportschool Krimpen Aan Den Ijssel

Sportschool Krimpen aan den IJssel - sporten met een personal trainer

Wil je met een personal trainer sporten in een sportschool in Krimpen aan den IJssel? Zoek je bijvoorbeeld motivatie om te sporten, een vitaliteitscoach of heb je hulp nodig bij het behalen van je doelen? Dan helpen wij jou graag. Met onze persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat jij (weer) goed gaat bewegen, je eetpatroon op de juiste manier volhoudt en je mindset optimaliseert. In de sportschool My Move in Krimpen aan den IJssel verzorgen wij personal training, dus kom vooral eens langs om advies in te winnen. Lees hier wat Level Personal Training allemaal te bieden heeft.

Sportschool Krimpen aan den IJssel gewicht
Neem contact op

Personal training in sportschool Krimpen aan den IJssel

Wil je gewicht verliezen of juist een betere conditie? Ieder individu heeft zijn of haar eigen redenen om te willen sporten. Maar het doel bereiken gaat niet altijd even makkelijk. Daarom helpen wij je graag. Wij zorgen ervoor dat sporten een stuk leuker en effectiever wordt. Personal training geven wij in de sportschool Krimpen aan den IJssel My Move. Dit is één-op-één begeleiding van een deskundige trainer waarbij we de volledige focus leggen op jou en je trainingsdoelen. Samen werken we ons in het zweet met een gevarieerd sportprogramma. Je leert hoe je optimaal traint en blessures voorkomt. Ook geven wij tips en adviezen voor een juiste leefstijl.

Sportschool Krimpen aan den IJssel besteed aandacht aan leefstijlcoaching

Naast sporten is ook je leefstijl van belang. Tijdens personal training sessies geven we desgewenst ook aandacht aan de werking van lichaam en geest. Wil je bijvoorbeeld een gezond gewicht bereiken en behouden, dan is een goede mentale en fysieke balans van essentieel belang. Als je met ons samenwerkt, dan krijg je meer controle over je denkwijze en gedrag zodat je betere en weldoordachte keuzes kunt maken. Begrijp je namelijk de wisselwerking tussen lichaam en geest, dan wordt het hanteren van een gezond eetpatroon en levensstijl een stuk makkelijker. Kom daarom eens langs in onze studio in onze sportschool Krimpen aan den IJssel voor een vrijblijvend gesprek.

Waarom sporten met een personal trainer?

Wil je gezonder leven maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Ontbreekt het je aan motivatie en tijd en ben je bang om weer in oude patronen terug te vallen? Dan is het fijn om een personal trainer aan je zijde te hebben. Als personal trainer doen we er alles aan om jou te motiveren om er steeds weer voor te gaan. De personal trainers van Level PT dagen je uit maar we blijven wel realistisch. We helpen je om je doelen te behalen en geven je handvatten voor een gezonde leefstijl. 

Wanneer je zelf sport is de kans op blessures groter dan wanneer je sport onder begeleiding van een personal trainer. Als personal trainer zorgen wij ervoor dat je de workouts op de juiste manier uitvoert. Hierdoor train je effectiever en is de kans om een blessure op te lopen minimaal. Genoeg redenen om bij My Move, sportschool Krimpen aan den IJssel te sporten met een personal trainer!

Sportschool Krimpen aan den IJssel bankdrukken
Neem contact op

Wat kun je verwachten van en personal trainer?

"Personal" zegt het al: persoonlijk! Je mag van de personal trainers van Level PT verwachten dat ze tijdens het sporten alle aandacht en tijd voor jou nemen. Met de kennis en ervaring die ze hebben wordt jij op professionele wijze begeleid en gecoacht. Je mag verwachten dat ze je stimuleren om alles uit jezelf te halen en niet op te geven als het even lastig is. Onze personal trainers in sportschool Krimpen aan den IJssel streven ernaar om je plezier te laten beleven aan het sporten. Uiteindelijk is het doel van de personal trainer om jou trots en tevreden te laten zijn op de successen die je behaalt. Want ook al wordt je begeleidt, jij bent degene die de resultaten haalt!

Meer informatie over sporten in sportschool Krimpen aan den IJssel

Wil je meer informatie over onze diensten in de sportschool Krimpen aan den IJssel of wil je een afspraak maken? Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier, bel ons op 06-23314556 of stuur een e-mail. Wij kijken naar je uit!

Maak een afspraak

Scroll naar boven