Home ›› Sportschool Krimpen Aan Den Ijssel

Sportschool Krimpen aan den IJssel - voor alle soorten personal training

Op zoek naar een personal trainer in een sportschool Krimpen aan den IJssel? Dan ben je bij Level Personal Training aan het juiste adres. Zoek je bijvoorbeeld motivatie om te sporten, een vitaliteitscoach, fysiotherapeut of heb je hulp nodig bij het behalen van je doelen? Dan helpen wij jou graag. Met onze persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat jij (weer) goed gaat bewegen, je eetpatroon op de juiste manier volhoudt en je mindset optimaliseert. In de sportschool My Move in Krimpen aan den IJssel hebben wij een kleinschalige studio/sportschool, dus kom vooral eens langs om advies in te winnen. Lees hier wat Level Personal Training allemaal te bieden heeft.

Sportschool Krimpen aan den IJssel gewicht
Neem contact op

Personal training in sportschool Krimpen aan den IJssel

Wil je gewicht verliezen of juist een betere conditie? Ieder individu heeft zijn of haar eigen redenen om te willen sporten. Maar het doel bereiken gaat niet altijd even makkelijk. Daarom helpen wij je graag. Wij zorgen ervoor dat sporten een stuk leuker en effectiever wordt. Personal training geven wij in de sportschool Krimpen aan den IJssel My Move. Dit is één-op-één begeleiding van een deskundige trainer waarbij we de volledige focus leggen op jou en je trainingsdoelen. Samen werken we ons in het zweet met een gevarieerd sportprogramma. Je leert hoe je optimaal traint en blessures voorkomt. Ook geven wij tips en adviezen voor een juiste leefstijl.

Sportschool Krimpen aan den IJssel - Vitaliteitscoaching- en therapie

Een vitaliteitscoach besteedt veel aandacht aan de werking van ons lichaam en geest. Wil je bijvoorbeeld een gezond gewicht wilt bereiken en behouden, dan is een goede mentale en fysieke balans van essentieel belang. Als je met ons samenwerkt, dan krijg je meer controle over je denkwijze zodat je betere en weldoordachte keuzes kunt maken. Begrijp je namelijk de wisselwerking tussen lichaam en geest, dan wordt het hanteren van een gezond eetpatroon en levensstijl een stuk makkelijker. Kom daarom eens langs in onze studio in onze sportschool Krimpen aan den IJssel voor een vrijblijvend gesprek.

Fysiotherapie voor zowel korte- als langdurige blessures

Iedereen moet lekker kunnen bewegen. Ook als je kampt met blessures. Is de trap oplopen voor jou bijvoorbeeld al een opgave? Of kun je door een blessure niet meer hardlopen terwijl dit misschien wel jouw favoriete sport is? Wacht dan niet langer en ga naar een fysiotherapeut. Wij helpen je zowel met een blessure die net is ontstaan of juist met klachten die je al veel langer hebt. Er is een grote kans dat het met fysiotherapie lukt om die kwaal waar je mee rondloopt effectief te verminderen. Wij werken in de sportschool Krimpen aan den IJssel met een individueel schema die we indien nodig tijdens de behandeling aanpassen.

Sportschool Krimpen aan den IJssel bankdrukken
Neem contact op

Sportschool Krimpen aan den IJssel - Massage voor fysieke gesteldheid

Uit onderzoek blijkt dat het regelmatig nemen van een massage een langdurig positief effect heeft op ontspanning van lichaam en geest, balans van de hormoonhuishouding, nachtrust en fysieke gesteldheid. Boek daarom eens een massage die wij verzorgen in onze sportschool Krimpen aan den IJssel. Wij hebben jarenlange ervaring en kennis op dit gebied en passen technieken toe die het beste passen bij jouw doelen. Wij behandelen veel nek-, schouders- en rugklachten waarbij een massage pijnverlichting kan bieden. Ook behandelen we sporters met een sportmassage zodat hun fysieke gesteldheid wordt verbeterd. Lees hier alle informatie over onze massages.

Contact en meer informatie

Wil je meer informatie over onze diensten in de sportschool Krimpen aan den IJssel of wil je een afspraak maken? Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier, bel ons op 06-23314556 of stuur een e-mail.

Maak een afspraak

Scroll naar boven