Level Personal Training geeft inspiratie op het gebied van Bewegen, Voeding & Mindset en helpt jou je doelen te behalen en te behouden. Met alles wat wij doen geloven we in het verbeteren van persoonlijk bewegen, voeden en mindset. Wij geloven in anders doen en anders denken. Ieder mens is tenslotte anders. Ieder lichaam is anders. Wat de ene persoon energie geeft, maakt de ander juist doodmoe. Een juiste balans tussen inspanning, ontspanning, werk en plezier maakt het verschil.

Bij Level Personal Training ben je aan het juiste adres! 

Met Personal Training op Maat

Binnen Personal training heb jij de mogelijkheid het pakket te kiezen wat bij jou past. Wil jij op je voeding letten? Wil jij juist sterker worden of van dat buikvet af? Of wil jij zowel mentaal als fysiek weerbaarder worden? Level Personal Training heeft voor jou het bijpassende pakket.

Hoe zit het met de tarieven?

Een veel gehoorde klacht is dat Personal Trainen zo duur is. Net als bij een doorsnee sportschool zijn de kosten afhankelijk van jouw persoonlijke doelstelling. Personal Training ontvang jij al voor slechts € 30,- per les. Alleen door een goed gesprek met jouw personal trainer kan je er achter komen hoe personal training jouw doelstelling kan steunen.

Maak Kennis met Personal Training

De beste manier om overtuigd te raken van de Personal Trainer is door kennis te maken. Vul het formulier in en maak een afspraak, zodat ook jij kan ontdekken hoe de personal trainers van Level personal training voor jou klaar staan.