Vacature: Personal Train(st)er (ZZP’er)

LevelPT is aan het groeien, daarom zijn we opzoek naar een ambitieuze Personal Train(st)er om ons team te komen versterken.

sfeerbeeld-zakelijk-level-personal-training

Het is onze missie om mensen de juiste tools te geven waarmee ze dagelijks goede keuzes weten te maken en met een gerust hart kunnen genieten van de dingen die ze leuk vinden.

Over LevelPT

Bij Level geloven wij in anders denken en doen. Ieder mens is anders, ieder lichaam is anders. Wat de één energie geeft, kan voor de ander averechts werken. Bij level weten we wetenschap en praktijk naadloos met elkaar te versmelten. Met behulp van onze diverse, beproefde technieken en persoonlijke aanpak slagen we erin uitdagingen van onze klanten te verwezenlijken en hun bewegen, eetpatroon en mindset te optimaliseren. Het is onze missie om mensen de tools te geven, waarmee ze de juiste keuzes weten te maken in het dagelijks leven en met een gerust hart kunnen genieten van de dingen die ze leuk vinden.

Waar zijn we naar opzoek?

LevelPT is snel aan het groeien, daarom zijn we opzoek naar een ambitieuze Personal Train(st)er. We zijn een jong bedrijf met een missie om zoveel mogelijk mensen een gezonde leefstijl bij te brengen. We halen het maximale uit onze klanten, en dit vragen we ook van onze collega’s. Persoonlijke ontwikkeling en het bijhouden van nieuwe ontwikkelingen binnen de sport staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn we opzoek naar iemand die leergierig is, graag ervaring op wil doen en kritisch naar zichzelf en andere kan kijken. Als iets beter kan, ben je niet bang dit aan te kaarten en initiatief te nemen. 

Bij LevelPT combineren we de kracht van Personal training met fysiotherapie. Ben jij bezig met een opleiding fysiotherapie of heb je deze al afgerond en hebt affiniteit met Personal training? Neem dan contact met ons op om de opties te bespreken. 

Functie eisen:

  • Je bent (of bent bereid te werken als) ZZP’er. Je bent minimaal 10 uur per week beschikbaar.
  • Je bent bereid om in de avond en/of in het weekend (zaterdag) personal trainingen te geven.
  • Je hebt bij voorkeur een opleiding afgerond bij Chivo/Overload of bereid om (in overleg) een van deze opleidingen te volgen. Een (bijna) afgeronde fysiotherapie opleiding of ervaring/ambitie in de fitness is pré.
  • Verzorgen en voorbereiden van Personal Group trainingen. Ervaring of ambitie hierin is een pre.

Herken jij jezelf hierin of ben je nieuwsgierig geworden? Solliciteer direct via het sollicitatieformulier op deze pagina of neem contact met ons op via info@levelpt.nl

Solliciteer direct

Scroll naar boven