Een goed voornemen is het halve werk

De kerstdagen zijn weer achter de rug, altijd een erg drukke maar vooral gezellige tijd. Wij van Level Personal Training hebben er ook van genoten, maar zijn ook alweer met veel plezier aan de slag gegaan. Zeker nu we ook alweer rap het nieuwe jaar tegemoet gaan. Een nieuw jaar gaat vaak gepaard met een nieuw begin en het is dan ook niet verwonderlijk dat deze tijd wordt geassocieerd met goede voornemens.

Of je nu wilt stoppen met roken, een nieuwe liefde wilt vinden of op zakelijk gebied meer succes wilt boeken, dit is de tijd om daarmee te beginnen. Ook wanneer je gezonder wilt gaan leven, wilt afvallen of meer wilt sporten is 1 januari een mooi beginpunt. Vaak blijft het echter bij (overhaast) gemaakte voornemens en komt er, na een veelbelovend begin, niet veel meer van terecht.

Een degelijke voorbereiding kan je helpen om je goede voornemens langer vol te houden. Level PT helpt je bij een gedegen voorbereiding en het formuleren van je wensen. Samen met jou zoekt Level naar het ideale pad naar jouw succes.

Personal Training op Maat

Level PT biedt:

  • één-op-één-begeleiding
  • ondersteuning op het gebied van bewegen, voeding en coaching
  • de juiste balans tussen plezier, inspanning en hard werken
  • grote vrijheid in begeleidingsmogelijkheden
  • een op maat gemaakt plan voor je persoonlijke doelstelling

Niets staat je in de weg om je goede voornemens om te zetten in daden. Bij Level PT staan we klaar om je met de juiste voorbereiding en ondersteuning verder te helpen en het ook vol te houden.

Kortom, een goed voornemen is het halve werk, Level Personal Training helpt je bij de andere helft!

WE WENSEN JE EEN GEZOND EN SPORTIEF 2016!