Home slideshow afbeelding 2 Level (1)

BOOTY PROGRAM

Nieuwe datum volgt snel
Home usps icon levelpt

Samen werken aan blijvend resultaat

Home usps icon levelpt

Uniek programma

Functionele trainingen

Wil je afvallen, fitter en mentaal vitaler worden? Bij Level PT geloven we dat doelen sneller behaald worden als je het samen doet. Ieder mens is anders. Ieder lichaam is anders. Hoe aan deze doelen gewerkt wordt en hoe ze uiteindelijk bereikt worden, is dus ook voor iedereen anders. Ga samen met ons het Booty program aan. Level PT is er om je te begeleiden zodat je het niet alleen hoeft te doen. 

Bij Level PT geloven we dat doelen sneller behaald worden als je het samen doet.

Farell over level pt

Waarom moeilijk doen als het samen kan!

Waarom moeilijk doen als het samen kan!

Herken jij jezelf in de volgende doelen: afslanken, verhoging algehele vitaliteit, bevordering mentaal welbevinden, structurele gedragsverandering wat leefstijl betreft, met andere woorden verbetering van je totale kwaliteit van leven?

Samen Sterker!

Een battle is een strijd tussen soortgelijken in groeps- verband. Uiteraard niet ‘op leven of dood’, maar er wordt gebruik gemaakt van de factor sociale controle, waardoor de deelnemers worden gestimuleerd om het maximale uit de battleperiode te halen.

Het Programma

Gezamenlijke start, diverse individuele lichaamsanalysen, persoonlijke leefstijl-, voeding- en begeleiding, gezamenlijke trainingen, lezingen.

 • Booty Program voor slechts € 24,95,- per week!
 • 2 PGT trainingen per week gedurende 8 weken (groepsverband)
  • Tijden: Nader te bepalen. Op locatie bij LevelPT
  • Ook mogelijk om aan te sluiten bij bestaande booty les ofzelfstandig de trainingen te doen bij ons of in je eigen gym indien je 1 of 2 van de bovenstaande tijden niet kan.
 • Workouts specifiek gericht op billen (en uiteraard rest van het lichaam)
 • 3 metingen: start, na 4 en na 8 weken (op locatie bij level)
 • Persoonlijk voedingsadvies
 • 3 lezingen: Kickoff, hoe en wat voeding (week 3), hoe en wat training (week 6)

  Training

  We gaan specifieke krachttraining gericht op de bilspieren. Daarnaast nemen we uiteraard het hele lichaam mee in de training. Ook leren we je de juiste techniek aan tijdens de trainingen. Naast de krachttraining hebben we ook aandacht voor de conditie. Ervaar dat trainen ook gewoon leuk kan zijn.

  Voeding

  De rol van voeding wordt helaas nog steeds enorm onderschat. Wist je dat jouw resultaat namelijk voor 70-90% afhankelijk is van voeding die je (niet) neemt? Daarom krijgt iedereen een persoonlijk leef- stijl- en voedingsplan!

  (Gedrags) Coaching

  Heel veel gewoonten gebeuren niet bewust, maar zitten in ons gedrag ingebed. Het inzichtelijk maken van jouw ongewenste gewoonten en ze veranderen in meer gewenste varianten, is de hoofddoelstelling van de BOOTY PROGRAM!
  Het programma bestaat uit 16 fysieke trainingen waar iedereen op zijn of haar niveau aan kan deelnemen, interactieve workshops over (hoe en wat voeding, hoe en wat training), test- en meetmomenten. Daarnaast krijgt elke deelnemer een persoonlijk voedingsplan en 1-op-1 gedragscoaching. Durf jij deze strijd aan?

  Meer informatie?

  Kom dan (datum nader te bepalen) naar de gratis en vrijblijvende informatiemomenten.

  Locatie: Meeuwensingel 101, Capelle aan den IJssel. Ingang bij de grote glazen deur aan de wegzijde. Wij leggen dan precies uit wat je te wachten staat. Vooraf aanmelden wordt gewaardeerd.

  Kun jij je hierin vinden of weet je iemand die je héél gelukkig kan maken met dit programma, geef jezelf of anderen dan nu op via het formulier hiernaast. De informatiebijeenkomsten zijn gratis en geheel vrijblijvend bij te wonen.

  Level Personal Training

  Contactgegevens

  Meeuwensingel 101
  2903 TE Capelle aan den IJssel 
  » Routeplanner

  Inschrijven Booty Program
  (datum nader te bepalen )

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Lees meer.

  Sluiten