Vitaliteitscoaching en vitaliteitstherapie

Denk je weleens bij jezelf ‘is dit alles’? Of heb je moeite met het behalen van je doelen of met positief denken? Dan heb je baat bij vitaliteitscoaching of vitaliteitstherapie. Bij Level vitaliteitscoaching en vitaliteitstherapie in Capelle aan den IJssel geloven we erin dat iedereen vitaal kan zijn. Dit staat los van gezondheid of ziekte.

Wat is vitaliteit?

Vitaliteit is meer uit het leven willen en kunnen halen. Letterlijk betekent het: levendigheid. De basis van Level vitaliteitscoaching en -therapie ligt in de fascinatie voor het menselijk lichaam en de geest. Ieder mens is anders. Ieder lichaam is anders. Deze aspecten maken de weg naar het persoonlijk levenspad daarom divers en uitdagend.

“Veel mensen zijn meer bezig met óverleven dan met leven.”

“Wat de een energie geeft, maakt de ander juist moe.”

Positief denken en meer uit je leven halen?

Veel mensen kunnen hun doelen niet behalen omdat ze kampen met verborgen stressoren. Voorbeelden van stressoren zijn: worstelen met je uiterlijk, financiële problemen, deadlines, eenzaamheid en worstelen met het idee dat je niks toe te voegen hebt op deze planeet. Hierdoor heb je moeite met positief denken en is het lastiger om meer uit het leven te halen. 

Stressoren ontstaan doorgaans doordat de wereld waarin wij leven continu verandert. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. Deze snelle ontwikkelingen hebben invloed op veel mensen. Positief maar ook negatief. Veel mensen zijn hierdoor meer bezig met óverleven dan met leven. Stress is cruciaal om in leven te blijven, echter is het belangrijk om stress te kunnen managen. En dat leer je onder andere met behulp van vitaliteitscoaching of vitaliteitstherapie.

Vitaliteitscoaching of vitaliteitstherapie

Wanneer ga je naar de vitaliteitscoach en wanneer naar de vitaliteitstherapeut? De vitaliteitscoach helpt je met het verhogen van je autonomie en het bereiken van een zinvoller leven. Hij baseert zijn therapie op jouw wensen en gedrag en op diverse leidende en aanvullende wetenschappelijke theorieën.

Een vitaliteitstherapeut heeft dezelfde kennis als een vitaliteitscoach, maar heeft zich verder gespecialiseerd in minder specifieke klachten, zoals: pijn, angst en vermoeidheid. Hij onderzoekt samen met jou waar deze klachten vandaan komen en helpt je om ze aan te pakken.

Vitaliteitscoaching vitaliteitstraining level personal training

Wat wij het belangrijkst vinden van de vitaliteitstrajecten is verandering. Liever vandaag, dan morgen. 

Vitaliteitstraining level personal training

Verkennen, veranderen en volhouden

Wat wij het belangrijkst vinden van de vitaliteitstrajecten is verandering. Liever vandaag, dan morgen. We helpen je graag met verkennen wat je wilt. Samen kijken we naar hoe dit praktisch te veranderen is in je huidig leven. Vervolgens werken we aan het volhouden van het nieuw verworven gedrag. Met onze vitaliteitstrajecten helpen we je positief denken en meer uit het leven te halen. 

Vitaliteitscoaching Capelle aan den IJssel

Woon je in of in de buurt van Capelle aan den IJssel? Meld je dan vooral aan voor vitaliteitscoaching of vitaliteitstherapie. Wil je meer weten over deze specialisatie? Stel dan je vraag via het contactformulier. Wij denken dat onze resultaten je zullen overtuigen en dat deze investering in jezelf het zeker waard is: voor nu en in de toekomst. De consulten worden niet vergoed door de verzekering.

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Lees meer.

Sluiten