Bij level vitaliteitscoaching en vitaliteitstherapie geloven we erin dat iedereen vitaal kan zijn. Dit staat los van gezondheid of ziekte. Vitaliteit is meer uit het leven willen en kunnen halen.

De basis van level vitaliteitscoaching en therapie ligt in de fascinatie voor het menselijk lichaam en geest. Ieder mens is anders. Ieder lichaam is anders. Deze aspecten maken het pad naar het persoonlijk levenspad daarom divers en uitdagend.

‘’Wij halen het beste uit onszelf en inspireren jou om hetzelfde te doen‘’

Weet jij wat je uit het leven wilt halen?

Veel mensen behalen hun doelen niet of kunnen hun doelen niet behalen omdat ze te kampen hebben met verborgen stressoren. Voorbeelden van stressoren zijn: worstelen met je uiterlijk, financiële problemen, deadlines, eenzaamheid, worstelen met het idee dat je niks toe te voegen hebt op deze planeet.

Soms leef je je leven zonder stil te staan bij wat je zelf graag wilt.
De wereld waarin wij leven verandert continu om ons heen. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. Deze snelle ontwikkelingen hebben invloed op veel mensen. Positief maar ook negatief. Veel mensen zijn meer bezig met overleven dan met leven. Stress is cruciaal om in leven te blijven echter is het belangrijk om stress te kunnen managen.

  • Stress van voedselkeuzes die je moet maken
  • Eigen lichaamsbeeld
  • Werk
  • Relaties met vrienden, familie, kinderen
  • Eenzaamheid

Om een aantal voorbeelden te noemen.

‘’Veel mensen zijn meer bezig met overleven dan met leven.‘’

Een vitaliteitscoach helpt je meer uit het leven te halen met concrete, onderbouwde methoden. 

Een vitaliteitstherapeut heeft dezelfde kennis als een vitaliteitscoach maar heeft zich verder gespecialiseerd in de minder specifieke klachten pijn, angst en vermoeidheid.

Wat wij het belangrijkst vinden van de vitaliteitstrajecten is verandering. Liever vandaag, dan morgen. We helpen je graag met verkennen wat je wilt. Samen kijken we naar hoe dit praktisch te veranderen is in je huidig leven. Vervolgens gaan we werken aan het volhouden van de nieuwe verworven kennis en gedrag.

Met onze vitaliteitstrajecten helpen we je om meer uit het leven te halen.

Traject 1: 6 sessies
Traject 2: 12 sessies

Wij denken dat onze resultaten je zullen overtuigen en Level Vitaliteitscoaching en Vitaliteitstherapie de investering in jezelf waard is voor nu en in de toekomst.

AFSPRAAK MAKEN

Prijzen:

De consulten worden niet vergoed door de verzekering.

Eerste consult 60 minuten: € 90,-
Vervolgconsulten 40-45 minuten: € 75,-

U kunt bij ons ook terecht voor de volgende diensten

PERSONAL TRAINING
EN LEEFSTIJLCOACHING

FYSIOTHERAPIE

VITALITEITSCOACHING
EN VITALITEITSTHERAPIE

MASSAGE

Maak nu snel een afspraak bij Level VT!

AFSPRAAK MAKEN