Bedrijfsfitness: sporten via werkgever

Het beste uit je werknemers halen? Dan moeten ze eerst het beste uit zichzelf kunnen halen! Met een abonnement op een reguliere sportschool zullen ze dat niet bereiken. Klinkt hard, maar mooier kunnen we het niet maken. Of eigenlijk wel. Want om jouw werknemers vitaler te maken zijn professionele coaches, trainers, voedingsdeskundigen en/of fysiotherapeuten nodig en bovenal een persoonlijke benadering en een op maat gemaakte aanpak. En laat Level dát nu precies bieden! We zetten onze specialisaties hieronder op een rijtje. 

Bedrijfsfitness onder begeleiding van een personal trainer en leefstijlcoach

Bedrijfsfitness brengt voordelen met zich mee. Veel voordelen. Het vermindert ziekteverzuim, de productiviteit per werknemer neemt toe en stress op de werkvloer neemt af. Maar exact hoeveel, hoe snel en wat daarvoor nodig is, kunnen we je (nog) niet vertellen. Daarvoor maken we graag een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.   

Onze personal trainer in Capelle aan den IJssel richt zich vooral op het bereiken van bepaalde fysieke doelen. Denk aan fitter worden, in shape raken en afvallen om meer energie te krijgen. Hij zet hiervoor onder andere bedrijfsfitness onder begeleiding in. Leefstijlcoaching is gericht op gedragsverandering met als doel de gezondheid van de werknemer te bevorderen. Denk aan stoppen met roken, gezonder eten en beter kunnen slapen.

“Verminderd ziekteverzuim en stress op de werkvloer”

Vitaliteitscoaching en vitaliteitstherapie

Veel mensen zijn aan het óverleven in plaats van leven. Ze hebben geen gevoel van vrijheid en halen niet alles uit het leven. Dit heeft gevolgen voor de kwaliteit van hun werk.

De vitaliteitscoach zal je medewerker helpen zijn/haar autonomie te verhogen en een zinvoller leven te bereiken. Als de medewerker last heeft van onverklaarbare vermoeidheid, angst en pijn dan is vitaliteitstherapie zeer geschikt.

Fysiotherapie

Is je medewerker fysiek beperkt door bepaalde lichaams- en houdingsklachten? Of moet hij/zij revalideren na een operatie? Dan kan je hem/haar aanbieden om onze fysiotherapeut in Capelle aan den IJssel te bezoeken. Deze bereikt doorgaans een snelle progressie en richt zich op een permanent herstel.

Massage zakelijk level personal training

Massage

Na een dag werken en voorovergebogen voor de computer zitten is een massage een uitkomst. Hierdoor kunnen je medewerkers zich even lekker ontspannen. Onze specialisten gebruiken diverse methoden en technieken. Ze gaan eerst na waar de medewerker behoefte aan heeft en zullen vervolgens een passende behandeling uitvoeren. Je medewerkers kunnen ook bij hen terecht voor sportmassage. 

Vrijblijvende kennismaking

We gaan graag met je om de tafel om van alles te weten te komen over je bedrijf en de werknemers én om te vertellen wat wij binnen jouw bedrijf kunnen betekenen. Wij geloven namelijk in een persoonlijke aanpak. We komen met plezier vrijblijvend langs of nodigen je uit in onze kleinschalige studio/sportschool in Capelle aan den IJssel.

“Anders doen, is anders denken. Anders denken, is anders doen.”

Deze klanten gingen je voor

Tijmons zakelijke klanten level personal trainingHoogendoorn zakelijke klanten level personal trainingAntalis zakelijke klanten level personal trainingOculenti zakelijke klanten level personal training Lettertype zakelijke klanten level personal trainingPro rec zakelijke klanten level personal trainingSparta zakelijke klanten level personal trainingDelta zakelijke klanten level personal trainingColorconcepts logoFortuna zakelijke klanten level personal training

Een selectie van partners waar we mee samenwerken:

Caras logo

Caras Voedingsspecialisten is een diëtistenpraktijk in Capelle waar je met verschillende vragen terecht kunt waaronder sportvoeding, maar ook diabetes, voeding bij kinderen, allergieën en intoleranties, gewicht (afvallen of aankomen), prikkelbaar darm syndroom en andere darmklachten. Zij maken het voedingsadvies persoonlijk door rekening te houden met wie jij bent en wat jouw eetgewoontes zijn. Zie ook Your Fodmap Coach, onderdeel van Caras speciaal voor PDS.

Overload worldwide coupon codes

OVERLOAD WORLDWIDE staat al sinds 2008 voor kennis, kwaliteit en resultaat en is inmiddels DÉ kwaliteitsstandaard in de wereld van fysieke training, blessure behandeling en voeding & gezondheid.

Banner bedrijfsfitness nederland (crossfit)

IS JOUW WERKGEVER AANGESLOTEN?

Ben je geïnteresseerd in het Nationaal Bedrijfsfitness Plan? Controleer snel of jouw werkgever al is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland. Veel werkgevers in hele land doen mee, dus de kans is groot dat ook die van jou daarbij zit.

2ac6b0f0 d6c6 4e3a 9b82 bba6b7de2a73

Bedrijfsfitnessabonnement.nl zorgt ervoor dat werknemers voordelig(er) kunnen sporten via hun werkgever. Met vele sportlocaties door heel Nederland bieden we werknemers de mogelijkheid om aan hun gezondheid te werken. Daarbij kunnen werknemers gebruikmaken van een fiscaal voordeel dat op kan lopen tot 40%.

Lijfstijl logo

LIJFSTIJL Coaches is het kennisnetwerk voor coaches

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Lees meer.

Sluiten