Personal training en leefstijlcoaching

Zoek je een personal trainer in Capelle aan den IJssel of ben je op zoek naar een leefstijlcoach? Bij Level personal training en leefstijlcoaching helpen we je graag. Onze trainers en coaches willen jou inspireren en helpen de mogelijkheden van jouw lichaam te verkennen. 

Grenzen opzoeken en verleggen

Gedreven door passie voor het menselijk lichaam dagen wij jou uit je grenzen op te zoeken en te verleggen. Onze coaches en personal trainers in Capelle aan den IJssel geloven in het uitdagen van de huidige standaarden binnen de wereld van personal training en leefstijlcoaching. Trends doen wij niet aan. Onderbouwde adviezen en verantwoord trainen wel. Denk hierbij aan sporten onder begeleiding, focusinterventies en voortgangsmetingen. Hieronder leggen we uit wat de personal trainer doet en wat de leefstijlcoach doet.

Personal trainer Capelle aan den IJssel 

Meer energie krijgen, in shape raken, harder kunnen sprinten: dit zijn allemaal doelen waarmee de personal trainer in Capelle aan den IJssel jou kan helpen. Samen met hem/haar ga je sporten onder begeleiding volgens een schema dat hij/zij met jou opstelt. Het voordeel van sporten onder begeleiding is dat de personal trainer je volgt en kan bijsturen als dat nodig is. Hij/zij werkt met technieken die wetenschappelijk zijn bewezen, hierdoor leert hij/zij je verantwoord trainen.

"Wij halen het beste uit onszelf en inspireren jou om hetzelfde te doen"

Medisch fitness

Een aantal van onze personal trainers zijn eveneens fysiotherapeut en bieden daarom ook medisch fitness aan. Als je moet revalideren van een blessure of aandoening en niet verzekerd bent is medisch fitness een ideale oplossing. Samen met de fysiotherapeut train je om de belastbaarheid van je lichaam te verhogen en werk je aan een spoedig herstel.   

Leefstijlcoach Capelle aan den IJssel

Gedragsverandering creëren om je gezondheid te bevorderen. Dat is in het kort wat de leefstijlcoach samen met jou gaat doen. Deze specialisatie is zeer breed. Het kan gaan om stoppen met roken en alcohol drinken, gezonde voeding eten, gezondheidsvaardigheden aanleren, slaapgedrag verbeteren, lichamelijke activiteit bevorderen, enzovoort. Op basis van jouw wensen en mogelijkheden wisselt de leefstijlcoach zijn adviezen, huiswerkopdrachten, focusinterventies en voortgangsmetingen systematisch af. Voor de voortgang gebruik je ons online begeleidingssysteem dat 24/7 beschikbaar is.

Medisch fitness personal training level personal training
Volhouden personal training level personal training

Wij helpen je de training vol te houden

Zelfs als we het perfecte trainings- en voedingsprogramma hebben samengesteld, blijkt dit alleen waardevol als je dit daadwerkelijk kan volhouden. We hebben daarom veel aandacht voor gedragsverandering en doorbreken van patronen, zodat leren over voeding, training en gedragsverandering toepasbaar wordt in je dagelijks leven.

Sportschool in Capelle aan den IJssel

Onze sportschool in Capelle aan den IJssel is relatief klein en de sessies zijn voornamelijk individueel. Dit zorgt voor een vertrouwde, persoonlijke sfeer. We noemen het ook wel onze studio. Ook wat betreft kwaliteit zit je goed. Level verwacht van haar therapeuten, coaches, personal trainers, diëtisten dat zij zich continu bijscholen binnen het eigen vakgebied en daaromheen, om te allen tijde het beste uit de begeleiding te halen. 

Wij denken dat onze resultaten je zullen overtuigen en dat deze investering in jezelf het zeker waard is: voor nu en in de toekomst.

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Lees meer.

Sluiten