Massage en Transformational Cupping

Wil jij eens extra aandacht aan je lichaam besteden? Je fysieke gesteldheid verbeteren? Of heb je behoefte aan ontspanning? Dan heeft Level massage jou veel te bieden. Bij Level massage in Capelle aan den IJssel geloven wij erin dat er een juiste balans moet zijn tussen inspanning en ontspanning. Wij willen jou inspireren en meenemen naar de wereld van Level massage.

Fysieke gesteldheid verbeteren

Wij concentreren ons op je fysieke gesteldheid. Dankzij jarenlange ervaring en kennis op het gebied van bewegen combineren we diverse methoden om ontspanning te creëren. Dit doen wij met behulp van specifiek voor jouw doelstelling uitgekozen technieken. Doorgaans komen cliënten bij ons met klachten in de nek, schouders en rug. Massage kan hierbij pijnverlichting bieden, maar het is echter niet de oplossing om van dergelijke lichamelijke klachten af te komen. Hiervoor zullen we je doorverwijzen naar onze specialisatie fysiotherapie.

Sportmassage Capelle aan den IJssel

Op dit moment komen vooral veel sporters bij ons voor massages. Wij geven hen sportmassage om hun fysieke gesteldheid te verbeteren. Dit is een stevige massage waarbij we bijvoorbeeld de spreekwoordelijke knopen uit spieren halen of het bindweefsel losmaken. Hierdoor verbetert de doorbloeding, worden afvalstoffen sneller afgevoerd en heb je minder kans op blessures. Uiteraard bespreken we van tevoren altijd waar je behoefte aan hebt, zodat de sportmassage passend is. Naast sportmassage voeren we andere massages uit. Iedereen is welkom voor een massage in Capelle aan den IJssel.

“Ervaar de vertrouwde, persoonlijke sfeer van onze studio in Capelle aan den IJssel”

Houseofcuppingkrimpenerwaard

Trauma's, stress, spanning en emoties hopen zich naast afvalstoffen op in ons lichaam. Deze worden verwerkt in en met het hoofd maar ons lichaam houdt dit (onbewust) allemaal vast. Het resultaat hiervan is vaak dat we last krijgen van vage pijntjes of zelfs serieuze ziektes als we niets aan de ophopingen doen. Kom je bij mij voor een sessie dan zal jouw lichaam al snel aangeven waar een disbalans aanwezig is. Blokkades en verklevingen komen naar de voorgrond. De cup doet het werk! Alles wordt in beweging gebracht; de tool is de cup, hiermee trekken we de huid vacuüm en verklevingen (zowel de oppervlakkige als zeker ook de diepe) worden los gecupt. Er ontstaat weer ruimte en zuurstofrijk bloed kan weer stromen. Knopen schieten los, afvalstoffen en verklevingen met vet schieten los en alles wordt weer doorbloed en gevoed en alle onnodige ballast kan worden afgevoerd.

Door Transformational Cupping in te zetten zal het zelfhelend vermogen van jouw lichaam weer aan gaan en zal je je vrijer en lichter gaan voelen. Heb je interesse in cupping? Level werkt samen met houseofcuppingkrimpenerwaard. Jouw lichaam geeft al snel aan waar een disbalans aanwezig is. Blokkades en verklevingen komen naar de voorgrond.

De cup doet het werk! Volg housofcuppingkrimpenerwaard ook op instagram

Cupping prijzen levelpt

Prijzen

  • Transormational Cupping 1x 60min €70,-
  • Transormational Cupping 5 rittenkaart 60min. €350,-
  • Transormational Cupping 10 rittenkaart 60min. €650,-
Overige specialiteiten massage level personal training

Meer specialisaties

Je kunt ook bij ons terecht voor personal training, leefstijlcoaching, medisch fitness, fysiotherapie, vitaliteitscoaching en vitaliteitstherapie. Mocht tijdens de intake voor de massage ter sprake komen dat je bepaalde klachten hebt of bepaalde doelen hebt die je wilt behalen, dan kunnen we je naar één of meerdere van onze andere specialisaties doorverwijzen om je zo optimaal mogelijk te kunnen helpen met jouw wensen. 

Wij denken dat onze resultaten je zullen overtuigen en dat deze investering in jezelf het zeker waard is: voor nu en in de toekomst.

Prijzen massage level personal training

Prijzen

De massages worden niet vergoed door de verzekering.

  • Eerste consult* 60 minuten € 55,-
  • Vervolgconsulten 30 minuten € 30,-

*inclusief intake, mogelijk onderzoek en massage.

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Lees meer.

Sluiten