Over level

Bij Level geloven wij in anders denken en doen. Met behulp van onze diverse, beproefde technieken en persoonlijke aanpak slagen we erin uitdagingen te verwezenlijken en jouw bewegen, eetpatroon en mindset te optimaliseren. Kom vooral langs in onze kleinschalige sportschool in Capelle aan den IJssel.

De juiste weg

Ieder mens is anders. Ieder lichaam is anders. Iedereen heeft een ander doel in het leven. Deze aspecten maken het pad naar het persoonlijke streven daarom divers en uitdagend. Wat de een energie geeft, kan voor de ander averechts werken. Level PT ondersteunt jou bij het vinden van de juiste weg. 

Vitaliteit, revalidatie, personal training en coaching

Bij Level PT begeleiden wij ondernemers, top- en recreatiesporters en ouderen op het gebied van vitaliteit, revalidatie, training en coaching. Iedereen is welkom in onze kleinschalige sportschool in Capelle aan den IJssel. Onze kennis is altijd up-to-date. We verwachten van onze therapeuten, coaches, personal trainers en diëtisten dat zij zich continu bijscholen binnen het eigen vakgebied en daaromheen, zodat ze te allen tijde het beste uit de begeleiding halen.

Over ons level personal training
Over onze werkwijze level personal training

Hoe gaan we de uitdaging aan?

We gaan de uitdaging aan door diverse programma’s aan te bieden waarin we samen het beste in jou naar boven halen. Wij geloven in het uitdagen van de huidige standaarden binnen therapie, training, voeding en coaching. Onze tools zijn simpel in gebruik en worden specifiek voor jou gekozen. Voorbeelden van trainingen en behandelingen zijn: sporten onder begeleiding van een personal trainer, leefstijlcoaching, vitaliteitstraining of een bezoek aan de fysiotherapeut in Capelle aan den IJssel.

Gedreven door passie

Wij willen jou inspireren. Inspireren om meer uit je leven te halen. Dat heeft voor iedereen een andere betekenis en juist dat maakt het voor ons zo leuk en uitdagend. Bij Level kiezen we voor een persoonlijke aanpak. We maken graag een op maat gemaakt plan, om jouw leven naar het volgende Level te brengen!

Sportschool in Capelle aan den IJssel

We heten je van harte welkom in onze mooie en moderne studio in Capelle aan den IJssel. Voorzien van een afgeschermde trainingsruimte en een kleine ruimte om om te kleden. Onze studio is volledig gespecialiseerd in personal training & leefstijlcoaching, fysiotherapie, personal group training, vitaliteitscoaching & vitaliteitstherapie en massage. Kom je eens een kijkje nemen?

"Wij halen het beste uit onszelf en inspireren jou om hetzelfde te doen"

Farell over level pt (1)

Farell Biekman

Fysiotherapeut, Personal Trainer & Vitaliteitscoach

Gefascineerd door het menselijk lichaam en door de uniciteit ervan. Wil mensen helpen om meer uit het leven te halen.

BIG-nummer: 19924595004

Anne over level pt

Anne Verveer

Personal Trainer & Coach

Het lichaam is een bijzonder en complex geheel. Vaak kan je meer dan je zelf denkt. Daarom help ik graag met goede en reële doelen stellen en help jou deze te bereiken. Ga er voor!

Marja over level pt

Marja Trogrlic

Fysiotherapeut, Personal Trainer & Coach

Gefascineerd en geïnspireerd door het menselijk lichaam en bewegen. Gelooft erin dat iedereen de kracht heeft om zoveel mogelijk uit het leven te halen. Stimuleert richting het verkrijgen van regie over eigen lichaam, zelfredzaamheid en zelfmanagement.

BIG-nummer: 99924688804

Een selectie van partners waar we mee samenwerken:

Caras logo

Caras Voedingsspecialisten is een diëtistenpraktijk in Capelle waar je met verschillende vragen terecht kunt waaronder sportvoeding, maar ook diabetes, voeding bij kinderen, allergieën en intoleranties, gewicht (afvallen of aankomen), prikkelbaar darm syndroom en andere darmklachten. Zij maken het voedingsadvies persoonlijk door rekening te houden met wie jij bent en wat jouw eetgewoontes zijn. Zie ook Your Fodmap Coach, onderdeel van Caras speciaal voor PDS.

Overload worldwide coupon codes

OVERLOAD WORLDWIDE staat al sinds 2008 voor kennis, kwaliteit en resultaat en is inmiddels DÉ kwaliteitsstandaard in de wereld van fysieke training, blessure behandeling en voeding & gezondheid.

Banner bedrijfsfitness nederland (crossfit)

IS JOUW WERKGEVER AANGESLOTEN?

Ben je geïnteresseerd in het Nationaal Bedrijfsfitness Plan? Controleer snel of jouw werkgever al is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland. Veel werkgevers in hele land doen mee, dus de kans is groot dat ook die van jou daarbij zit.

Lijfstijl logo

LIJFSTIJL Coaches is het kennisnetwerk voor coaches

2ac6b0f0 d6c6 4e3a 9b82 bba6b7de2a73

Bedrijfsfitnessabonnement.nl zorgt ervoor dat werknemers voordelig(er) kunnen sporten via hun werkgever. Met vele sportlocaties door heel Nederland bieden we werknemers de mogelijkheid om aan hun gezondheid te werken. Daarbij kunnen werknemers gebruikmaken van een fiscaal voordeel dat op kan lopen tot 40%.

Bovv logo

De BOvV is een vereniging voor vitaliteitsprofessionals  die werken volgens de meest actuele wetenschappelijke inzichten. 

Chivo logo

Het kennisinstituut Chivo wil de wereld vitaler maken.

Cios logo

CIOSNL ondersteunt en faciliteert organisaties die professionals opleiden voor een sportievere, socialere en gezondere samenleving.

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Lees meer.

Sluiten