Zo word je krachtig en sterk

09-01-2023

Zo+word+je+krachtig+en+sterk

Iedereen heeft een ander doel wanneer ze beginnen met het volgen van een training. Misschien wil je fitter worden, afvallen of sterker worden. Level PT helpt jou graag met het realiseren van deze doelen. Jouw personal trainer stelt speciaal voor jou een schema op en gaat vervolgens samen met jou aan de slag. Je wordt geïnspireerd en gemotiveerd om tot het uiterste te gaan. Is het jouw doel om sterker te worden? Dan raden wij jou aan om je in te schrijven voor onze Small/Personal Group Training. Deze trainingen zijn zeer effectief, motiverend en vooral erg leuk.

Sterker worden als doel

Onze Small Group Training heeft verschillende doelen, waaronder het vergroten van je kracht, fit en gezond worden en dit natuurlijk blijven, en het opbouwen van spieren. Iedere training ziet er weer anders uit. Onze professionele trainers bedenken steeds weer effectieve trainingen waarbij alle oefeningen gegrond zijn op wetenschappelijk onderzoek. Om de hoogst mogelijke resultaten te behalen, letten ze daarnaast continu op jouw techniek, houding en uitvoering. Ook zorgen ze voor een grote variatie aan oefeningen zodat het trainen nooit saai wordt. Als sterker worden jouw doel is zal jouw personal trainer jouw schema daarop afstemmen. Op die manier hoef jij je nergens druk om te maken en kun jij je volledig focussen op het behalen van jouw doel.

Verleg jouw grenzen en wordt elke les weer wat sterker.

De keuze is aan jou

Je kunt kiezen uit circuit training en boksen. Combineer kracht met cardio en doe samen met jouw medesporters sets van oefeningen onder leiding van jouw personal trainer. Aan het begin van elke les doe je een intensieve warming-up. Vervolgens ga je een optimale trainingsprikkel realiseren. Het hangt af van jouw persoonlijke doel, maar de echt serieuze sporters gaan daarbij echt voor het brandende gevoel. Ditzelfde geldt voor de bokslessen. Jouw personal trainer leert jou allerlei bokstechnieken om jouw kracht op te bouwen. Verleg jouw grenzen en wordt elke les weer wat sterker.

De kosten

Hoe vaak jij wilt trainen hangt af van je tijdschema en je persoonlijke doelen. Je hebt hierbij de keuze uit de volgende opties:

  • 1x per week: €49,95 per maand;
  • 2x per week: €79,95 per maand;
  • onbeperkt trainen: €94,95 per maand.

Dit artikel delen:

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Lees meer.

Sluiten