Small Group Training

Small group training, of personal group training, is trainen met een kleine groep mensen. Je traint met een een paar mensen tegelijk, dus je krijgt veel persoonlijke begeleiding, maar je traint wel met anderen. Dit is ideaal als je nog niet goed weet wat je moet doen, net start met trainen of herstellende bent van een blessure.

Persoonlijke aandacht

Door de persoonlijke aandacht bij small group training is er altijd overleg mogelijk als je moeite hebt met een bepaalde oefening. Heb je last van je knieën en gaan squats daardoor moeizaam? Dan houdt een personal trainer daar tijdens de small group training rekening mee. De trainer heeft veel ervaring met verschillende mensen en weet raad met een blessure of ongemakken. Geen enkele training is hetzelfde, dus er zit altijd iets tussen dat bij jou past. Door de trainingen afwisselend te houden is iedere training uitdagend en dus elke keer weer leuk om te doen.

Weekrooster

Maandag

19:00-20:00: WOW
20:00-21:00: Boksen

Dinsdag

10.00-11:00: WOW
19:00-20:00: Level Booty
20:00-21:00: WOW

Woensdag

18.30-19.30: Kids boksen               20:00-21:00: Boksen

Donderdag

10:00-11:00: WOW
19:00-20:00: Level Booty
20:00-21:00: WOW

Vrijdag

10:00-11:00: WOW
20:00-21:00: WOW

Zondag

09:00-10:00: WOW
10
:00-11:00: WOW

Fysio capelle begeleiding

Diverse small group training lessen

Of je nu op zoek bent naar spieropbouw, gewichtsverlies, verbeterde conditie of algemene fitheid, onze ervaren trainers staan klaar om jou te begeleiden op jouw reis naar succes.

  • (Kids) Boksles: Boksen is niet alleen een sport, maar ook een krachtig middel om weerbaarheid op te bouwen, zowel fysiek als mentaal.                                                                                   Kids Boksen vanaf 9 jaar!
  • Level Booty: Richt je op het ontwikkelen van sterke bilspieren met onze speciale booty workouts. Voel de kracht in elke beweging!
  • Workout of the Week (WOW!): Elke week een nieuwe uitdaging met onze WOW! sessies. Verwacht een spannende mix van snelheid, kracht en uithoudingsvermogen.

"Een small group training is een full body workout. Tijdens één sessie worden alle spiergroepen aangesproken"

Met small group training word je gestimuleerd door de trainer en door groepsgenoten

Je groepsgenoten zitten in hetzelfde schuitje als jij. Jullie doen dezelfde workout. Daardoor stimuleer je elkaar om door te zetten, om net even dat tandje bij te zetten. Dat gaat moeilijker als je in je eentje in een sportschool met gewichten loopt te sjouwen. Met small group training sleep je elkaar door de moeilijke momenten in de personal group training. Het is ook gebleken dat je een training minder snel afzegt als je weet dat er mensen op je rekenen.

En niet alleen je groepsgenoten stimuleren je, ook de personal trainer laat jou je grenzen opzoeken en houdt in de gaten of je niet over die grenzen heen gaat. De trainer helpt je in de personal group training met je houding en geeft je advies waar nodig. Small group training is in te richten zoals jij het wil. Heb je meer stimulatie nodig van de trainer? Geef het aan en je wordt erbij geholpen.

Small group training 2
Small group training 1

Small group training is goedkoper dan personal training

Goedkoper? Wat? Wij Nederlanders houden van dingen die minder geld kosten, maar wel dezelfde, of zelfs meer resultaat opleveren. De reden dat small group training goedkoper is dan 1-op-1 personal training, is omdat je de kosten split met de rest van de groep. Je hebt met small group training zo niet de kosten die bij een personal trainer horen, maar wel de aandacht en de resultaten als je er zelf de nodige energie in steekt.

Wat ook goedkoper is, zijn je rekeningen bij de fysiotherapeut. Een personal trainer helpt je tijdens small group training het risico op blessures te verminderen. Veel mensen raken geblesseerd, omdat ze niet weten hoe ze oefeningen goed moeten uitvoeren. Een personal trainer helpt je zoveel mogelijk uit een training te halen.

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Lees meer.

Sluiten