Small Group Training maakt sporten weer leuk

19-12-2022

Small+group+training+maakt+sporten+weer+leuk

Wil je fitter worden, maar houd je totaal niet van sporten? Dan is het tijd om het voor jou weer leuk te maken. Vaak helpt het al wanneer je het niet alleen hoeft te doen. Samen sporten is gezelliger en motiveert jou om toch te beginnen op momenten dat je eigenlijk liever iets anders wilt gaan doen.

Maar waar vind jij een ideaal sportmaatje dat jou niet alleen kan motiveren, maar er ook voor zorgt dat je plezier krijgt in je trainingen? Small Group Training, ofwel Personal Group training, is dé oplossing. Doordat de training in kleine groepjes wordt gegeven, krijg je veel persoonlijke aandacht en kunnen jij en je medesporters elkaar motiveren. Dit maakt de trainingen niet alleen effectief, maar ook nog eens heel leuk. Al snel merk je dat je uitkijkt naar de volgende les.

Al na de eerste training voel jij je tevreden en voldaan.

Persoonlijke aandacht

Al na de eerste training voel jij je tevreden en voldaan. Het is nou eenmaal heel leuk om samen met anderen aan jouw conditie te werken. Maar ook de persoonlijke aandacht is erg prettig. Omdat ieder mens anders is, zoekt jouw trainer samen met jou naar de beste manier om jou te ondersteunen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je iets moet doen wat je vervelend vindt of totaal niet bij jou past.

Zo fit als een hoentje

Fitter worden doe je door middel van onze circuit training (op ons rooster aangegeven met WOW) of bokslessen. Circuit training houdt in dat je sets van oefeningen doet waarbij je kracht en cardio afwisselt. Het maakt niet uit of je net begint of al jaren bezig bent. We hebben namelijk diverse varianten aan oefeningen zodat iedereen mee kan doen. Ook boksen is een ideale training om fitter te worden. Je traint je gehele lichaam door middel van bokstechnieken, verbetert je uithoudingsvermogen en bouwt je kracht op. Zo word je zo fit als een hoentje! Beide trainingen, zeker gecombineerd, verbeteren je algehele lichamelijk conditie. Je kunt kiezen hoe vaak je per week wilt trainen. Voor 1x per week betaal je €49,95 per maand, voor 2x per week kost het je €79,95 per maand, en voor onbeperkt trainen betaal je €94,95 per maand.

Dit artikel delen:

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Lees meer.

Sluiten