Gemotiveerd afvallen: het hoeft geen straf te zijn!

28-11-2022

Gemotiveerd+afvallen+ +small+group+training

Het is niet makkelijk om af te vallen. Dat weten we allemaal. Je neemt je voor om minder te eten, meer te sporten, en vooral meer je best te doen. Maar al snel komt je dagelijkse leven in de weg te staan. Al je tijd gaat op aan je werk of sociale leven, en die paar vrije uurtjes die je overhoudt heb je eigenlijk nodig om bij te komen. Je pusht jezelf om toch dat uurtje te gebruiken voor een training, maar leuk is het niet. En voor je het weet is je week alweer voorbij en begint de volgende. Gelukkig hoef je het niet allemaal alleen te doen. Level PT ondersteunt je tijdens het afvallen en helpt je om meer vet te verbranden door middel van Small/Personal Group Training. Het motiveert en inspireert je om door te zetten en het is nog leuk ook!

Small/Personal Group Training

Tijdens een Small Group Training train je met een kleine groep mensen. Hierdoor train je wél met anderen, maar krijg je toch veel persoonlijke begeleiding. Alle trainingen zijn anders, dus er zit altijd wel iets tussen wat bij jou past. Door de brede ervaring van onze trainers weten ze altijd raad met ongemakken of blessures. Heb je dus moeite met een bepaalde oefening? Dan kun je dat altijd even met ze overleggen. Onze personal trainers en coaches zetten zich in om iedere training uitdagend genoeg te maken zodat het altijd leuk is om te doen. Ze zijn erin gespecialiseerd om jou verantwoord te trainen en je te voorzien van onderbouwde adviezen. Om jouw doel te bereiken stelt jouw trainer een schema voor jou op. De technieken die daarin zijn opgenomen zijn allemaal wetenschappelijk getoetst, dus je kunt er van op aan dat je er veel aan zult hebben. Aan de hand van het schema ga je onder begeleiding van jouw personal trainer aan de slag. Naast goede en verantwoorde trainingen is het ook belangrijk om verder gezond te leven. Gezond eten, genoeg slapen en stoppen met roken zijn adviezen die vaak worden gegeven.

Wij leren je alle nodige technieken en motiveren je om je grenzen te verleggen.

Circuit training of boksen

Om vet te verbranden biedt Level PT twee effectieve trainingen aan: circuit training en boksen.

Tijdens onze circuit training (aangegeven op ons rooster met WOW) doe je oefeningen waarbij kracht en cardio gecombineerd worden. Je bent voortdurend in beweging tot aan een rustperiode. Na deze periode worden de oefeningen herhaald. De oefeningen worden in verschillende varianten aangeboden, waardoor elk niveau mee kan doen. Het resultaat is vetverbranding en een verbetering van je conditie.

Ook boksen is een ideale manier om af te vallen. Tijdens onze bokslessen combineer je bokstechnieken met uithoudingsvermogen en kracht. Zo train je je hele lichaam en kun je tot wel 1000 calorieën per les verbranden. Wij leren je alle nodige technieken en motiveren je om je grenzen te verleggen.

Wat kost het?

Je kunt verschillende abonnementen nemen. Als je 1x per week wilt trainen, betaal je €49,95 per maand. Kies je voor 2x per week, dan betaal je €79,95 per maand. Ben je sterk gemotiveerd om zo snel mogelijk af te vallen en wil je onbeperkt kunnen trainen? Dan kost het €94,95 per maand.

Dit artikel delen:

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Lees meer.

Sluiten