Heb je goede voornemens voor 2022?

30-12-2021

Goede voornemens 2022

"Heb je goede voornemens?" Een vraag die je in de laatste week van het oude jaar en de eerste week van het nieuwe jaar vast ook vaakt hoort. Voor sommigen is het een vraag die ze liever uit de weg gaan en anderen hebben er juist heel bewust over nagedacht. Hoe zit het met jou? Heb jij goede voornemens? Kunnen wij je helpen om een aantal van deze voornemens te verwezenlijken?

Meer energie krijgen, in shape raken of een betere conditie?

Wil je in het nieuwe jaar meer energie krijgen, in shape raken of werken aan een betere conditie? Dit zijn allemaal doelen waarbij je de hulp van een personal trainer kunt inschakelen. Samen met hem/haar ga je sporten onder begeleiding volgens een schema dat hij/zij met jou opstelt. Dit schema wordt aangepast aan jouw doelen. Het voordeel van sporten onder begeleiding is dat de personal trainer je aanmoedigt maar ook kan bijsturen als dat nodig is. Samen werken aan het behalen van jouw doel! 

Gezonder leven met behulp van een leefstijlcoach

Heb je het voornemen om gezonder te gaan leven maar heb je geen idee waar je moet starten? Hiervoor kun je terecht bij een leefstijlcoach. Als leefstijlcoach geven wij je inzicht in je huidige patronen en kijken we hoe we die kunnen doorbreken. We helpen je om gezondere keuzes te maken. Dat is in het kort wat de leefstijlcoach samen met jou gaat doen maar wil je er meer over lezen klik dan hier

Heb je rugklachten, nekklachten of een sportblessure? Pak het in het nieuwe jaar aan door naar een fysiotherapeut te gaan! 

Self-care door lichamelijke klachten aan te pakken 

Self-care is een populaire term. Zeker in de tijd van corona en lockdown hoor je het vaker voorbij komen. Een onderdeel van self-care is het actief omgaan met lichamelijke klachten als die zich voordoen. Dus heb je rugklachten, nekklachten of een sportblessure? Bezoek een fysiotherapeut! Onze fysiotherapeuten helpen je graag van deze klachten af. Een mooi voornemen voor dit nieuwe jaar; self-care!

Level PT wenst je een gezond en fit 2022

Of je nu goede voornemens hebt of niet, wij wensen je een gezond en fit 2022 toe!

Dit artikel delen:

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Lees meer.

Sluiten