Nieuwe locatie per 1 juni 2022

24-05-2022

Level capelle aan den ijssel

Vanaf 1 juni 2022 verhuizen wij naar een nieuwe locatie. We blijven in Capelle aan den IJssel maar verhuizen naar de Meeuwensingel 101. Op deze locatie gaan we naast personal training en fysiotherapie ook personal group training geven. 

NIEUW! Small group training WOW

Voorheen werkten wij voornamelijk individueel maar omdat onze nieuwe locatie meer mogelijkheden biedt qua ruimte, gaan we ook kleine groepsesssies verzorgen volgens het WOW principe. Elke week is er een nieuwe uitdagende full body work-out. Wil je hier alvast meer informatie over ontvangen, neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website.

WOW: Workout Of the Week 

Personal Training

Personal Training blijven we doen zoals je van ons gewend bent. We begeleiden niet volgens trends maar geven onderbouwd advies. Ondanks dat de nieuwe locatie groter is blijven we individuele sessies geven. Dit zorgt voor een vertrouwde, persoonlijke sfeer en effectieve training.

Fysiotherapie

Fysiotherapie blijft ook een belangrijk onderdeel van onze activiteiten. Steeds vaker merken we dat het een groot voordeel is dat we naast fysiotherapie ook gespecialiseerd zijn in personal training. Deze combinatie zorgt ervoor dat we veel breder kunnen kijken dan alleen naar de klacht. Dus heb je klachten, blijf er niet mee rondlopen maar neem contact met ons op voor een afspraak.

We hopen je snel te zien aan de Meeuwensingel 101!

Dit artikel delen:

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Lees meer.

Sluiten