Vacature: Personal train(st)er/ personal group train(st)er ZZP

LevelPT is aan het groeien, daarom zijn we opzoek naar een ambitieuze Personal Train(st)er om ons team te komen versterken.

Sportschool krimpen aan den ijssel gewicht levelpt

Het is onze missie om mensen de juiste tools te geven waarmee ze dagelijks goede keuzes weten te maken en met een gerust hart kunnen genieten van de dingen die ze leuk vinden.

Over LevelPT

Bij Level geloven wij in anders denken en doen. Ieder mens is anders, ieder lichaam is anders. Wat de één energie geeft, kan voor de ander averechts werken. Bij level weten we wetenschap en praktijk naadloos met elkaar te versmelten. Met behulp van onze diverse, beproefde technieken en persoonlijke aanpak slagen we erin uitdagingen van onze klanten te verwezenlijken en hun bewegen, eetpatroon en mindset te optimaliseren. Het is onze missie om mensen de tools te geven, waarmee ze de juiste keuzes weten te maken in het dagelijks leven en met een gerust hart kunnen genieten van de dingen die ze leuk vinden.

Waar zijn we naar opzoek?

LevelPT is snel aan het groeien, daarom zijn we opzoek naar een ambitieuze Personal Train(st)er en personal group train(st)er. We zijn een jong bedrijf met een missie om zoveel mogelijk mensen een gezonde leefstijl bij te brengen. We halen het maximale uit onze klanten, en dit vragen we ook van onze collega’s. Persoonlijke ontwikkeling en het bijhouden van nieuwe ontwikkelingen binnen de sport staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn we opzoek naar iemand die leergierig is, graag ervaring op wil doen en kritisch naar zichzelf en andere kan kijken. Als iets beter kan, ben je niet bang dit aan te kaarten en initiatief te nemen. 

Bij LevelPT combineren we de kracht van Personal training met fysiotherapie. Ben jij bezig met een opleiding fysiotherapie of heb je deze al afgerond en hebt affiniteit met Personal training? Neem dan contact met ons op om de opties te bespreken. 

 Kwalificaties

 • Gediplomeerd Personal Trainer of Personal Group Trainer
 • In het bezit van Reanimatie en EHBO-certificering of bereid deze te halen
 • Kennis van anatomie, fysiologie en trainingsleer
 • Sterke communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden
 • Vermogen om zelfstandig en als onderdeel van een team te werken
 • Ervaring met het werken met klanten van alle fitnessniveaus en capaciteiten
 • Bekendheid met diverse oefenapparatuur en -technieken

Functie eisen:

 • Je bent (of bent bereid te werken als) ZZP’er. Je bent minimaal 10 uur per week beschikbaar.
 • Je bent bereid om in de avond en/of in het weekend (zaterdag) personal trainingen en personal group trainingen te geven.
 • Je hebt een opleiding afgerond bij voorkeur Chivo, Overload, Milo, dutch HDA. Een (bijna) afgeronde fysiotherapie opleiding en ervaring/ambitie in de fitness is pré.

Soort baan:

 • ZZP Parttime 

Locatie:

Meeuwensingel 101, 2903 TE Capelle aan den IJssel. Je kan voor de deur parkeren metro op 600 meter loopafstand en fiets kan binnen staan.

Hoe te solliciteren: 

Stuur je CV en begeleidende motivatiebrief direct op via het sollicitatieformulier op deze pagina of neem contact met ons op via info@levelpt.nl .  Vermeld in je motivatiebrief je diploma’s en relevante cursussen en je ervaring met personal training en personal group training. 

Bedrijfscultuur: Bij Level geloven wij in anders denken en doen. Met behulp van onze diverse, beproefde technieken en persoonlijke aanpak slagen we erin uitdagingen te verwezenlijken. We streven ernaar een veilige en gastvrije omgeving te creëren voor alle klanten en medewerkers, ongeacht hun fitnessniveau, leeftijd, geslacht of achtergrond.

Ieder mens is anders. Ieder lichaam is anders. Iedereen heeft een ander doel in het leven. Wat de een energie geeft, kan voor de ander averechts werken. Level PT ondersteunt haar klanten bij het vinden van de juiste weg. 

Herken jij jezelf hierin of ben je nieuwsgierig geworden? Solliciteer direct via het sollicitatieformulier op deze pagina of neem contact met ons op via info@levelpt.nl

Solliciteer direct

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Lees meer.

Sluiten